- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
Topikgazda
válasz
Spoon16 #65183 üzenetére
A pellet line az egy remek zsinór. Olcsó, jól merül, jó a szakítója is. Nagyjából annyi lehet, mint a MAP Optimum-nak. Mármint ténylegesen, papíron a HD 2X erősebb, de ezt ne gondolja senki komolyan.
MAP-ot tavaly próbáltam ki, azóta használom őket, a Maxima gyártja a MAP-nak. Maxima a legjobb match zsinór, így gondoltam az Optimum is jó lesz. Az. Tavaly Vadkan tavon beleakadtam valami nagy dögbe, ment-ment-ment, 3,9-es bottal tartottam, és nem éreztem gyengének a felszerelést. 9,6,-os megfogtam a 0,20-as zsinórral simán, amit nem tudtam, azokat 15+-ra saccoltam, de a horog mindhárom alkalommal kiakadt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Viccrovat
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elden Ring
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest