- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tepenzed #52737 üzenetére
Süllőre mártogatásnál 30-as monofilból kötöm az előkét. Bejön rá többször a csuka süllős helyen. Főleg a téli időszakban mikor a csukák behúzódnak a mélyebb helyekre akkor süllős pályát néha megszállják . 30-ast azért többször elharapja, de ott nyeletve van. Pergetésnél sokszor úgy akad nincs a szájában a zsinór. Most látom 50-es fluorot írtál előtétnek , süllőzéshez szerintem nagyon vastag semmi előnyét nem látom süllőpergetésnél. Akkor tennék fel ilyet ha tudok valahol egy 10 kilós csukát és célzottan arra a helyre kell valami ne harapja le könnyen. De oda mondjuk inkább valami kevlárszálas előtétet azt rághatja.
-
törölt tag
válasz
tepenzed #52737 üzenetére
Nem használom pergetésnél a fluorot. Az a bajom vele gyengíti a cuccot eleve , és a sok dobás elnyírja. Soha nem tudom milyen állapotban van , közben bármikor jöhet egy jó hal . A legfőbb előnye vsz pergetésnél ha elakadsz ott fog szakadni nem a fonottat fogyasztod .
Fogtam már néhány csukát pergetve. Igaz az 5 kilós méretnél nagyobbat nem. Szerintem két kezemen megszámolnám hányszor harapta el. Viszonylag sokat úszóztam is rá régebben. 35-40-es monofilból kötöttem az előkét volt, hogy elharapta persze, de kevés esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Viccrovat
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elden Ring
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest