- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Én már besokalltam egyszer, ettől az ezer fajta kosártól, meg ugye szinte mindegyikhez más töltő.
Csak azért vettem ezeket a CZ kosarakat, mert ránézésre akár kompatibilis is lehetett az általam évek óta használt Dömés Vario kosarakkal.
A Vario-val nem kompatibilis a szár, nem felcserélhetők, viszont a töltő kompatibilis, tehát a kosár külső átmérője egyezik, vagy minimális a különbség.
Jut eszembe....
Kérdés, az igazi horgászokhoz: Folyóvízi method pecánál is érdemes agyagot tenni az etetőanyagba..? Nem szoktam nehezíteni, csak keményebben töltöm a kosarat, illetve tapadósabb kaját választok. Tudom hogy elvileg a method kajának a lényege, hogy bontson, de folyóvízen azért mások a szabályok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest