-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szgzuri
tag
válasz
szgzuri #55341 üzenetére
Ma újra szerencsét próbáltam a Dunán, a Hajógyári szigetről a fő ágat vallattam. Erősítésként vittem a lányomat, és a Duna egy gyönyörű leánykoncérral lepett meg minket. 46 cm-esnek mértük, de nem ez a lényeg, hanem egyszerűen meseszép volt. Szép lassan, méltóságteljesen úszott el, mint egy királynő, mi meg csak csodálkoztunk utána.
Volt még egy kisebb kapás meg néhány maszatolás, de több hal nem akadt. Mégsincs hiányérzetem, ragyogó idő volt, és fogtunk egy pompás halat.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Elden Ring
- Gmail
- AliExpress tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Megújult a PROHARDVER!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- NAVEE N65 roller eladó
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest