- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
Steady74 #46569 üzenetére
Amikor legutóbb voltam akkor már hallottam süllőfogásokról Keszin, igaz többnyire élőhallal. Első part menti törést horgásszák, szinte láb alatt.
Vadkerttel vigyázz, esőt mond a hét vége felé, és ha bejön, akkor oda Hummerrel készülj.
Én szerdán megyek egyet feederezni szerintem, de ha nem lesz rossz idő, még Keszin is megejtek egy pecát az évben, tetszett a múltkori pörgős keszeges peca. Meg lehet az évben először - és utoljára - el is hoznék valamit az asztalra.A menyhalazás milyen tuti ötlet, otthon mennyit dideregtem kint, volt hogy mínusz 20-ban is ott voltam szilveszter este, persze sose fogtam semmit.
Össze kellene hozni egy fórumos menyhalazást a pesti Dunán, ilyen időkben, pláne este csak jobban esik társaságban a peca.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest