- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1225
aktív tag
Tavaly vettem 2 cormoran orsót ugyanabból a fajtából, csak az egyik kisebb feederre, a másik nagyobb bojlisra. Mindkettőbe 1 éven belül szétment a nyeletőbe valami és nincs hangja mikor viszi a hal. Tudom ez nem törvényszerű, de a cormoran orsót biztos, hogy kerülni fogom, valamint elgondolkoztam az elsőfékesen pont emiatt. Azt hiszem abban ha hasonló történik akkor elsőfékesnél lehet cserélni a dolgot. Amelyik pedig nem gyorsfékes, Kazincbarcikán van egy srác, facen is szokta hírdetni, hogy lamellát árul amivel gyorsfékessé lehet alakítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest