-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
feco70 #35300 üzenetére
Á, nehogy azt hidd. A törpéknek nem kedveznek ezek a nagy vizek. Gyerekkorom óta simán meg tudnám számolni a két kezemen, hogy mennyi törpét fogtam a Dunán. Persze a holtágakban amik elvileg még kedveznének is neki. Ráadásul amiket fogtam azok kimondottan testesebb példányok voltak. A legutóbbit 3-4 éve (egy zöldes-arany színű változat volt) pergetve fogtam, fel is raktam a képet ide.
(#35301) vendingo Mi történt a lábaddal. Tengeri sünbe léptél vagy mi? Én egyszer azzal nagyon megjártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest