Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco70
senior tag
Sajnos a törpék tönkre teszik nálunk is a dunai öbölt. Tavaly nem találkoztam velük, de melletünk van egy kavicsbányató, a vizet engedték le, onan felhőkbe hömpölyegtek a törpék. Mindegy hova álok csónakkal, mindenhol az jön. De most már a befolyónál kint a dunán is az jön.
Még a végén a duna is tele lesz.
-
golyós
addikt
válasz
joe979
üzenetére
Nagyon kiváncsi leszek mi lesz az ügy vége.
Az Index is főoldalon hozta a hírt, tehát a nyilvánosság megvan.Kérdés, hogy ebben az országban ez mit számít?
Halkan megjegyezném, hogy az egyesület indíthatna egy név nélküli bejelentést, vagyonosodási vizsgálatra.Csak találnak valamit aművészalkesz úrnál. -
Steady74
Topikgazda
Hát akár ez is lehet
Én a nyáron voltam a tavon, évek óta szemeztem vele, végre kijutottam, erre mire kipakoltam a stégre, bekevertem a kaját, szúnyog, ap@mf@sza mindennel elkészültem, és végre bedobtam, akkora szél lett, hogy lefújt mindent a stégről. Akkor döntöttem a pakolás mellett, mikor a merítőnyelet harmadjára kaptam el a fejem mellett. -
Steady74
Topikgazda
-
joe979
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Pergetéshez nem értek, pláne nem harcsára ... Nem kezdenek bele egy újabb stílusba. Azt tudom, hogy az Erzsébet híd pesti oldala, az nagyon jó rész, ilyen mókára
Áradáskor , a Duna kitolja a halakt a partközelbe, de most nem jött össze . Tavaly dobtam szedtem a szilvákat, amikor kimentem, most semmi, az idei év semmilyen szinten sem hoz semmit sem . -
joe979
senior tag
Kicsit más : Biztos páran olvastátok a Diósjenői tó szituját Oszter: Igen forgatott migiri Döme G is HD , hogyan kell nagy lapát dévéreket fogni, egy nagyon szép környezetű tóból.
Kikerült egy ilyen megbeszélés : 2017-08-08 Képviselő-testületi ülés Diósjenőn , érdemes megnézni, 1óra 5 perc kb ami a tóval foglalkozik. Nagyon szomorú a történet amit ott művelnek

-
-
joe979
senior tag
válasz
joe979
üzenetére
Sikeresen kiértem nagyjából : 15:40 körül. Olyan kőkemény meleg volt, hogy a kövezésen, vagyis a lépcső soron, 5 percet bírtam ki sörrel a kezemben. Kénytelen voltam bemenni a Margit híd alá az árnyékba. Megjött cimbi, hozott pár dobozost szerencsére, és olyan 5 körül sikerült elkezdeni a pecát a magas falon. Az első órában azt néztük mikor olvad meg a cipőnk talpa. Tavaly, ilyenkor simán kint voltunk, nagyjából ilyen melegben ... Most ez pokol volt. Kapás nulla, áradás volt, sok dzsindzsa, hangulat oké. Semmi extra. Elmebeteg dolog kimenni, de valamiért megérte

-
zsola32
őstag
válasz
tepenzed
üzenetére
nemrég vettem 3 féle Feedermániás bogyót, semmivel sem jobbak mint a Stéges termékek, ami ugye nem egy nagy durranás.
ma vettem egy zacsi FermentX - Tejsavas Nagy Pontyot, a Magyar betyár mellé.
holnap este megyünk vallatni, kíváncsi leszek, melyik kaja ad több halat.Most jöttünk megy anyáméktól, 14 főre főztek halászlét, az általunk fogott halból...

-
gban
veterán
válasz
hermanyi
üzenetére
Dobhatsz száz métert egyenesen is csak répát tegyél a horogra a nyulaknak.
És csak kék pólóban nyomhatod, a márkajelzéseket meg feltétlen a hangos kimondásuk mellett hosszú másodpercekig mutatni is kell a filmen - akkor jó, ha a halakat tizedannyit mutatod mint a logókat, és a termékekről hússzor annyit beszélsz mint az alkalmazott módszerről és szerelékről együttvéve. -
galervin93
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
:-)
Jó ötlet, én is terveztem már ilyesmit, de amikor nagyon beleadtam volna mindent (kameraman részről), akkor a peca nem ment, amikor meg halak voltak, akkor nem volt nálam gép.
"Képes beszámolót" írtam már párat, a kék-oldalon is jelent meg írásom (mentségemre legyen mondva spicc-picker-match témákban), meg blogra is dolgoztam, de videóból csak snittjeim vannak. Filmszerű valamihez jobban rá kellene készülni, meg hát egyedül picit nehézkes tényleg maradandót alkotni, ami nem a zörgésről, csattogásról meg a kamera rángatásáról szól.
Tényleg érdekes kihívás, sok szerencsét hozzá! -
zsolt1225
aktív tag
válasz
MK VII
üzenetére
És 100 méter alatt nem ér horgászni. Ha keresztbe nincs 100 méternyi táv akkor hosszába kell
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más: Hétvégén ide tervezünk menni 36 órára. Haver nagyon azt mondja, hogy készüljek, mert 10+ pontyok lesznek. Kíváncsian várom, hogy mit fogunk fogni, remélhetőleg nem csak a botot

-
tepenzed
őstag
sajnos én is nagyot csalódtam benne, már a filmjei sem az igaziak, a mostaniak már tényleg csak marketinggel vannak teli. Értem én, hogy ebből kell megélnie, mindössze számomra nehéz elfogadni, hogy nincs egy normális horgászfilm sem és minden szart el akarnak adni nekünk.
A popup csalik meg semmiben nem különböznek a piacon jelenleg kaphatóaktól
-
Steady74
Topikgazda
Hasonló érzéseim vannak... főleg, hogy olvasom a PPFA (Peszeki Péter Feeder Angler) írásait. Sokszor azt érzem, hogy kell valamit írni, hogy legyen miről beszélni. Amellett tele van helyesírási hibával, úgy fogalmaz mint egy 4. osztályos tanuló. Amúgy nem értem miért kell egy embernek 2 fb profil.. másik a wolf grey-grey wolf...teljes tudathasadás
-
jansky1
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Jankovich K. említette egy filmjében, úgy emlékszem.
-
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Már nem jön fel, mától visszafele megy majd. Én tegnap voltam lent, és fogtam egy kb 1,5 kilós leánykoncért is a keszegek mellett. Márna és paduc nem jött. Egyre több koncér van az utóbbi években. Mintha valahol olvastam is volna, hogy felfogják oldani a tilalmát. De lehet, hogy rosszul emlékszem.
-
joe979
senior tag
(#35267) Szeszkazán & (#35268) tween
Köszi urak. Most 3 méteren van a vízszint, szóval magas fal lesz belőle.
Na meg áradó dzsindzsa . -
joe979
senior tag
Délután gettó peca , végre

-
gban
veterán
Nekem ezen akadt meg a szemem, nagyon jó az ára, mindenhol 15 körül van, ráadásul pótdob is van hozzá:
DAM QUICK ZUNE 4000 FDKár hogy nem a 3000-es ennyi, igazából nekem az kellene, pergetni.

-
szcsabaa
csendes tag
ismeri / volt már tapasztalata valakinek a carp expert elite feeder botokkal?
-
Steady74
Topikgazda
válasz
FireFox1996
üzenetére
a beb@szást nem értem

-
jansky1
senior tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Jah, próbáljunk meg Mo. földrajzi középpontja fele orientálódni, hogy mindenkinek jó legyen

-
Grillo
őstag
Lehet munkanap, és benyögöm cégben, hogy le kell mennem a kastélyba munkaügyben.

-
Steady74
Topikgazda
válasz
FireFox1996
üzenetére
-
Steady74
Topikgazda
válasz
sityupityu
üzenetére
Semmi baj nincs a HD termékekkel, és a marketinggel, igen szolidak az áraik és a marketingjük is telitalálat. Ja, nem

Tényleg nincs azzal baj, ha azzal horgászik valaki, és fog vele, meg is lehet osztani, csak hát a magas labda az magas labda

És Real Madrid, nem kérdés.
-
Cece04
tag
Rendben,köszi megfogadom, akkor a 35-ös lesz!

Szuperkupa: GG és X szerintem
-
-
tomrRRR
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Értek, akkor váltok témát, mit tippeltek a mai Európai Szuperkupára.
A., Real Madrid
B., Manchester UnitedCece04: 35 mehet szerintem, s még a kocsit is eltudod tolni: itt
-
Cece04
tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Szuper, köszi a visszajelzéseket nektek. Akkor az orsó eldőlt, már csak azt kell kitalálnom,
hogy elég lesz e a 25-ös 9e forintért vagy legyen inkább a 30-35-ös nagyobb 14ért.
Azt hiszem inkább az utóbbi lesz. -
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Adom

sityupityu: Rendben, majd visszapörgetek
(Volt itt Holler Imre a topicba ? DX -
Szeszkazán
senior tag
válasz
tomrRRR
üzenetére
Már számítottam rá.
-
-
válasz
joe979
üzenetére
Én is csak egyetlen egyszer voltam mostanában, egy vízben állós melles csizmás úsztatáson. Azt is csak azért vállaltam be, mert egy teljesen árnyékos részen volt. De ma pl megyek.

(#35216) Cece04 Tavaly az unokaöcsémnek vettem egy ilyet ajándékba pergetni. Baromi jó kis orsó, ennyiért még hasonlót sem lehet venni szerintem.
-
jansky1
senior tag
Felszámolják ezt az ellenállási gócot is, elkezdtek beszivárogni

-
Grillo
őstag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Na, ma megyek a Rubin Match-feederért, gyereknek meg lőttem egy Nevis Motive Pickert, könnyű kis bot, épp jó lesz neki. Lehet lövök rá a fenti Ceymarból egy kisebbet, és akkor szépen ellesz vele, megtanul orsóval horgászgatni.
A kis gyerekszettes cucca elég suta. -
Szeszkazán
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Az oldal kompromittálódott , beépült közénk Imre

-
válasz
Szeszkazán
üzenetére
???
Jaaa....

-
Szeszkazán
senior tag
Öröm volt veletek szolgálni!
-
-
Steady74
Topikgazda
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Már itt van közöttünk!!
-
tomrRRR
senior tag
Voltam ma horgászni, sajnos sajnos halas jegyet vettem 3500ft (2 nemes hal 3kg/db).
Reggel 5 kor sikerült kiérnem a tóra, kedvenc helyemen 25 horgásztam. Gyula Munkácsy Horgásztavon.
Csupán 2 óra alatt sikerült 7 pontyot fogni, + 1 leakadt (mentségemre szóljon egyedül voltam, s feszíteni kellett, viszont nagy hal volt
nah m1
)Csali, etetőanyag amit ajánlok mindenkinek ilyen időben:
Csali: Chilis tintahal method pellet
Etetőanyag: Fluo energy fekete erő (világbajnok ez az etetőanyag, verhetetlen)
Aroma, dip: SBS 3in1 squid octopus íz___________________________________________________________
zsolt1225: Gratula, szép a napepernyő, jah meg a hal is
Bojlira, leírnád a csalikat? -
zsolt1225
aktív tag
Hehe

Hétvégén azért csak ti is pihentetek
-
vendingo
veterán
Itt vagyok Horvátországban. Regetegen pergetnek, fogják a szép nagy halakat. Én nem hoztam botot, mert motorral jöttem.
-
zsolt1225
aktív tag
Vasárnap ismét voltunk Pródon asszonnyal illetve apossal, hárman rendeztünk egy kis versenyt. Reggel mikor dobtam be a második botot mar kozben elkezdte húzni az elsőt meg le sem tettem a másodikat, 5,5kg ponty. Aztán nekem megállt a dolog es após huzgalta egymás utan párat. Neki a legnagyobb reggel lett meg egy 8,8as. Nekem inkább délután indult be a kekszes bojlira. Új rekordom egy 8,5 ponty, mellette meg kettő 7,8as is volt. 8db ponttyal 44kg nyertem a versenyt

Nagyon meleg volt egesz nap. Csoda ,hogy ennek ellenére is jöttek.
-
gban
veterán
válasz
Cece04
üzenetére
Nagyon jó áron van annyiért, 8 csapágyas nem igazán van hasonló árban.
Kérdés, mennyire kicsi.
Ismerős vett egy ilyet, 4 csapággyal ez sincs rossz áron, aztán csak pislogtunk hogy milyen kicsi. Gyakorlatilag már kényelmetlenül minire sikerült.
A nagyobb mellett szól a pótdob, pergetéshez nálam ez elég fontos, hogy tudjam cserélni a fonottat meg a monot ha kell. -
Cece04
tag
Sziasztok újra,
Ez az orsó most elég jó áron van, gyakorlatilag mindenhol azt látom, hogy nagyon jó ár érték arányú ez a márka/típus, így meg gondolom pláne. Pergetéshez 10-30 vagy 14-40g dobósúlyú bothoz jó lehet, vagy érdemesebb lenne inkább egy ötössel többért nagyobbat ?
A cél az lenne, hogy egy univerzális botom legyen, kezdőkéne egyelőre azzal kísérleteznék.
Köszi

-
gban
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszönöm, tuti az volt

Az orra összetéveszthetetlen. Eldsőre néztem is hogy na te ki vagy, hosszúkás de nem balin, jásztól, domlykótól messze van, pont az orra alá akadt a horog, kukorica még rajta, picit kitakarta. Aztán mikor szedtem ki a horgot, már egyértelmű volt - paduc is orros, de nem ilyen. -
joe979
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Ezen nem, ameddig foghatóak

Remélem szerdán kijutok végre. Mostanában nem jutottam ki, megdöglöttem volna a kövezésen .
-
válasz
joe979
üzenetére
Én szerintem meg a szilva talán még jobban is küzd kicsit a paducnál, de ezen nem veszünk össze, legyenek egyforma erősek.
A három kedvenc halfajom közé tartozik mind a kettő. 
(#35207) gban Gratulálok, de biztos, hogy szilvaorrú volt? Én nem mondanám papírvékonynak a testét, hanem inkább csak hosszúkásnak. Az azonos nagyságú snecinél kicsit tömzsibb.
-
tomrRRR
senior tag
Holnap feederezni megyek ki, viszont nem volt Brutal Liver etetőanyag... helyette vettem fekete erő etetőt, valaki használta már a Fluo Energy etetőanyagokat haldorádótól ?
-
LazacX
tag
...azaz mégiscsak van baj a kétrészessel. Legalábbis az enyémmel. A kisebbik botomat agyon szoktam dícsérni, tényleg remek. Kivéve a bothüvelyt, rémesen igénytelen. Már most nyiszorog, pedig vigyázok rá hogy ne piszkoljam. Csak bízom benne hogy egy kánikulai használat után nem fog összegyógyulni. Nyilván ez nem általános, és nem is ez az oka az egyrészes bot keresésnek. A nagyobbik botomon stucnis a hüvely, az hibátlan. Az említett One bot tényleg remek, de jó lenne egy szemrevételezés.
-
LazacX
tag
Baj nincs vele. De ugyanannyi pénzért egy fél kategóriával magasabb szintet lehet kapni. Ezt a bolti próbák alapján mondom én is, illetve korábban a HD fórumon legalább öten írták nekem. Itt a Tiszán be tudom vállalni, az egyik horgászhely a Jászsági gyalog 5 percre van, a másik, a Tisza-tavi strand 10 percre, a harmadikra kell járgány, az alvízre, ami már fél óra lenne, a negyedik, a kikötő is 5 perc séta. Most gondolkodom a meglévő 2 botom megduplázásán, nem utaztatnám a botokat. Okuma bot van egy a tónál, de a 15-50 ? g-os verzió, az alapján a legkisebbet sem merem megrendelni, jó lenne egy bolti próba. De az biztos, hogy ár-érték arányban nagyon ott van.
-
gban
veterán
Tegnap megfogtam első szilvaorrúmat, jópofa egy fajta.
És hogy milyen lapos, az nem semmi, szinte papírvékony
-
zsola32
őstag
jó hetet zártunk a párommal, háromszor voltunk horgászni, este 7-től kb. éjfélig.
az első éjszaka párom fogott a egy pontyot, 2.8-as volt, Ő tekerte ki, gyakorolta a fársztást egy picit.
mint írtam korábban 3 süllő is összejött, egy volt méretes, jött is velünk haza.
a második éjszaka kárászos nap volt, hatot sikerült fognunk, a ponytok elkerültek minket.
egy süllő lett a másik vonalon.
3 bottal pecáztunk, két süllős, és egy feeder botot használtunk.a tegnap éjszaka érdekes volt, a párom kifogta második ponytyát, 2.5 kg, a bevágástól a szákolásig mindent Ő csinált.
ezen kívül fogtunk 2 kárászt, és legealább 10 keszeget, kb. 15 percenként jöttek.
a Walteros tejsavas bogyó volt mindhárom éjszaka a nyerő, más csalit nrm is nagyon vittünk magunkkal.a süllős botokra jött egy harcsa, kb. 40cm-es volt, természetesen ment vissza a vízbe, de ez volt életem első harcsája.
ami izgatja a fantáziámat, az egy kapás volt, ami kb. 1-2 másodpercig tartott...
az 1m-re lehúzott kapásjelzőt valami felhúzta a botig, majd visszaesett a karaik a helyére.
a horgászboltos szaki szerint harcsa is lehetett,
jó lett volna belemenni a csatába, de bizti elvitte volna a süllős szerelékemet...
kb. ennyi történt velünk a hét második felében.a Walteros bogyó tényleg jó, a Ringers csoki-narancs mellet ez is favorit csali lesz nálam.
-
mykos
aktív tag
válasz
tomrRRR
üzenetére
Alapvetőleg rendszerben szeretek gondolkozni, így amikor újrakezdtem horgászni tavaly, akkor sok videó megnézése után kettő mellett döntöttem: Kék fúzió, SBS 20+ Premium Boilie Wafters, Ace Lobworm.
A HD-ból volt még lebegő oldódó pellet is, meg carp szirup.
Őszintén, a HD a világ egyik legnagyobb pénzkidobása, volt hideg víz, meleg víz... Bátyámnak egyszer adott egy 9 kilós pontyot, de a másik oldalon meg az Ace lobworm-re aznap több mint 50 kiló jött.
Az SBS csali sokkal lágyabb, könnyebben kezelhető, és sose kell cserélni. 10 hal után is adja a 11. -et. A HD szinte kőkemény, porlik, törik kivétel az oldódó lebegő, de annak meg más baja van...
A bojli mellé, paszta ólomra Aqua pontyos pellet 2mm kerül egy kis spod juice-al tuningolva. Ez idáig mindig jobban adott halat mint másnak a környékemen, de...
Egy két öreg, kukoricával mindig tudott alázni, szóval a következő amit kipróbálok az biztosan 3 szem kukorica lesz
Innen látszik, hogy mire elhasználom a 250g-os SBS bojlit, hogy újat próbáljak ki addig el fog telni még pár év. A HD gyorsan elfogyott, mert kidobtam a kukába... -
musli26
tag
Mi az ajánlott orsó 3m pickerbothoz?
Max:7k szánok rá.
Köszi -
tomrRRR
senior tag
Ma, holnap vihar hálistennek Kedden menjetek horgászni
Nálam szabadság lesz kedden 16 órás horgászat vár rám

-
LazacX
tag
Egy picit bővebben, ha lehetne?
Akciója, orsótartó, gyűrűzés. Milyen csalikkal használod? Jól rémlik, hogy ebből van egy részes is? A csz által ajánlott TD botból csak 2 részest láttam. A boltban belefutottam egy zodiasba, szimpatikus a bot, de attól csak egy picit kellene erősebb (az 2 m-es, 4-12 g-os, az akcióját nem tudom. A legszívesebben bolti készletről választanék, sajnos erre kicsi az esély.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én a nyáron voltam a tavon, évek óta szemeztem vele, végre kijutottam, erre mire kipakoltam a stégre, bekevertem a kaját, szúnyog, ap@mf@sza mindennel elkészültem, és végre bedobtam, akkora szél lett, hogy lefújt mindent a stégről. Akkor döntöttem a pakolás mellett, mikor a merítőnyelet harmadjára kaptam el a fejem mellett.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

> 
Más ittend melózik/gat, te meg fogdosod a szebbnél szebb halakat...szégyelld elfele magad!