Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsola32

őstag

szerintem meg szép lassan belejössz a dolgokba.
    én múlt nyáron kezdtem horgászni, a feedert illetve pergetést nyomom jelenleg, innen is kérdezgettem, de a facebook is sokat adott, persze ott nagyon rostálni kell az infókat. ott tele van az éter mindenféle majommal, akik azért írogatnak oda, hogy ingyen reklámozzák a sok szart, meg hogy mi vásároljunk.
    erről is lehetne írni egy jó kis posztot, kezdem átlátni azt a rendszert is, elég profin meg van alkotva...

jelenleg ott tartok, hogy talán átlátom az alapokat, és talán sikeresen űzöm a két műfajt.
    (én tavon horgászok, közben tudtam szerezni egy jó helyen lévő stéget, és kezdem megismerni a szomszédaimat, aki 30+ éve horgásznak. a nagy összefonódásokat jobban vágják, pl. mikor hol a hal, meg milyen kaját kell x évszakban nyomni, de a feederrel lenyomom őket, mikor kiérek, már megy a duma, hogy nem fogtak még semmit, de az én botjaimmal lehet hogy én sikeres leszek)

jövőre veszek a csónakot, akkor kb. minden eshetőségre fel leszek készülve.

ami a nagy kedvencem - lenne - az a match technika, de ahogy nézem, messze nehezebb a feedernél.
    (majd az itteni guruk kijavítanak ha nem így van)
    az orsó, bot témát is kezdem körbejárni, kb. a hatodik pálca megvásárlása után, tudom hogy nekem melyik a legjobb. valakinek erre volt egy jó megjegyzése, hogy mindegyik pálca jó valahol, de később rájövünk, hogy öszvér megoldás.
    persze más vizen, biztos én is mással horgásznék, de nekem akadós a pálya.

és amit még nem írtam, pénz - pénz pénz...jó játék ez, de azért elég pénzes sport.

a hal elvitele is kényes kérdés, nálunk az a szokás a sporik között, hogy pontyot nem viszünk el 2.5 kg alatt, és 6 kilósat lehet max.elvinni. ez íratlan szabály, de én is betartom. a keszeg/kárász már más téma, szüleim és mi is a párommal szeretjük sütve a halat, ha fogok, 3-4 darabot mindig viszek haza.
    apám közel 70 éves, szereti, én meg persze hogy fogok neki

Új hozzászólás Aktív témák