Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
szerintem meg szép lassan belejössz a dolgokba.
én múlt nyáron kezdtem horgászni, a feedert illetve pergetést nyomom jelenleg, innen is kérdezgettem, de a facebook is sokat adott, persze ott nagyon rostálni kell az infókat. ott tele van az éter mindenféle majommal, akik azért írogatnak oda, hogy ingyen reklámozzák a sok szart, meg hogy mi vásároljunk.
erről is lehetne írni egy jó kis posztot, kezdem átlátni azt a rendszert is, elég profin meg van alkotva...jelenleg ott tartok, hogy talán átlátom az alapokat, és talán sikeresen űzöm a két műfajt.
(én tavon horgászok, közben tudtam szerezni egy jó helyen lévő stéget, és kezdem megismerni a szomszédaimat, aki 30+ éve horgásznak. a nagy összefonódásokat jobban vágják, pl. mikor hol a hal, meg milyen kaját kell x évszakban nyomni, de a feederrel lenyomom őket, mikor kiérek, már megy a duma, hogy nem fogtak még semmit, de az én botjaimmal lehet hogy én sikeres leszek)jövőre veszek a csónakot, akkor kb. minden eshetőségre fel leszek készülve.
ami a nagy kedvencem - lenne - az a match technika, de ahogy nézem, messze nehezebb a feedernél.
(majd az itteni guruk kijavítanak ha nem így van)
az orsó, bot témát is kezdem körbejárni, kb. a hatodik pálca megvásárlása után, tudom hogy nekem melyik a legjobb. valakinek erre volt egy jó megjegyzése, hogy mindegyik pálca jó valahol, de később rájövünk, hogy öszvér megoldás.
persze más vizen, biztos én is mással horgásznék, de nekem akadós a pálya.és amit még nem írtam, pénz - pénz pénz...jó játék ez, de azért elég pénzes sport.
a hal elvitele is kényes kérdés, nálunk az a szokás a sporik között, hogy pontyot nem viszünk el 2.5 kg alatt, és 6 kilósat lehet max.elvinni. ez íratlan szabály, de én is betartom. a keszeg/kárász már más téma, szüleim és mi is a párommal szeretjük sütve a halat, ha fogok, 3-4 darabot mindig viszek haza.
apám közel 70 éves, szereti, én meg persze hogy fogok neki
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Eredeti játékok OFF topik
- Lexus, Toyota topik
- Játékmenet bemutatót kapott az ExeKiller
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- DXRACER Air R1S gamer szék (hardver beszámítás)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Steady74