Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• havri1

félisten

Amúgy most ezeket a kosarakat fogom próbálni. Eddig sima feederkosarassal pecáztam, gubancgátlós megoldással. Nagyon bejött, csak most pontyozni megyünk, kipróbálnám a method-ot. (Azt már csak zárójelbe jegyzem meg, hogy 2 töltőt is vettem már hozzájuk, egyik sem jó :W )
    A hosszú cső a kosárban mi célt szolgál? Távdobóként volt felcímkézve , a hosszú cső nélküli pedig sima.
    Ahhoz, hogy a horog dobáskor ne akadjon bele a főzsinórba a kosár felett, mi a megoldás?
    Annyira rövid horogelőkét kössek, hogy ne érjen a kosár fölé? (Amennyiben nem nyomom bele a horgot az etetőbe, pl Dunán)
    Bocs, ha sokat és hülyeséget kérdezek, de jobbnak látom ezeket a fontos dolgokat peca előtt helyrerakni, nem szeretném, ha egy rossz kötés miatt lenne halvesztés.
    Illetve, bojlis horog kötésnél, a csalielőke milyen távolságra legyen a horogtól? Nézegettem több videót, képet, mindenhol másképp van. Számomra az a logikus, ha a pellet vagy bojli feltűzve ~1cm távolságra van max a horogtól. Jó ez így?

:R

Új hozzászólás Aktív témák