- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz choco01 #13536 üzenetére
Szia!
Grat!
Nekünk nem volt ekkora szerencsénk a pénteki kánikulában.
Bentára mentünk, 1-es tó, nagyon be volt állva. Haverom már reggel n6kor kint volt, mire kiértem (15ra), addig 2keszeg + 1potyka(2,2kg) volt a mérlege. Hoztam egy kis fűszeres etetőt, illetve tenger kincse pelletet, hátha azzal majd, de nem, 18kor jött az első és egyben utolsó pontyom (~2kg), de az legalább szépen küzdött.
Cimbora fogott még egy pontyot, ezzel zártuk a napot, elég sovány.
Próbáltunk ananászos popup-ot, kolbászos pelletet (nekem erre jött), tenger kincsét, halibut, csonti, kukorica (sima és fokhagyma), ... ebben az oxigén hiányos vízben, nem haraptak ezek semmire sem.
Nagyon lent volt a víz, és mint utólag kiderítettük nem kapnak friss vizet az erőműtől már jó ideje.
Bojlis tóra is átnéztünk, az jobban ment mint az 1-es tó. Pont előttünk mérlegeltek egy 11kilós potykát, amit kb 7-8kg-ra saccoltunk. Benéztük. Fűszeresre jöttek csak itt is a potykák.
Elkértem egy horgásztárs számát h majd reggel hívom, számoljon már be az éjszaka történtekről.
Nem sok jót mondott, 23ig volt még 2 ponty amit fogott, aztán reggelig semmi. Nem túl kecsegtető.
Most hétvégén 24órás horgászatot tervezünk, még nem tudjuk hogy ide menjünk vissza vagy Tereskére.Life is too short to stay stock!
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...