- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Netfone
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
choco01 #13536 üzenetére
Szia!
Grat!
Nekünk nem volt ekkora szerencsénk a pénteki kánikulában.
Bentára mentünk, 1-es tó, nagyon be volt állva. Haverom már reggel n6kor kint volt, mire kiértem (15ra), addig 2keszeg + 1potyka(2,2kg) volt a mérlege. Hoztam egy kis fűszeres etetőt, illetve tenger kincse pelletet, hátha azzal majd, de nem, 18kor jött az első és egyben utolsó pontyom (~2kg), de az legalább szépen küzdött.
Cimbora fogott még egy pontyot, ezzel zártuk a napot, elég sovány.
Próbáltunk ananászos popup-ot, kolbászos pelletet (nekem erre jött), tenger kincsét, halibut, csonti, kukorica (sima és fokhagyma), ... ebben az oxigén hiányos vízben, nem haraptak ezek semmire sem.
Nagyon lent volt a víz, és mint utólag kiderítettük nem kapnak friss vizet az erőműtől már jó ideje.
Bojlis tóra is átnéztünk, az jobban ment mint az 1-es tó. Pont előttünk mérlegeltek egy 11kilós potykát, amit kb 7-8kg-ra saccoltunk. Benéztük.Fűszeresre jöttek csak itt is a potykák.
Elkértem egy horgásztárs számát h majd reggel hívom, számoljon már be az éjszaka történtekről.
Nem sok jót mondott, 23ig volt még 2 ponty amit fogott, aztán reggelig semmi. Nem túl kecsegtető.
Most hétvégén 24órás horgászatot tervezünk, még nem tudjuk hogy ide menjünk vissza vagy Tereskére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Drón topik
- Diablo IV
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest