Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
őstag
válasz
Bandit21
üzenetére
A használhatóságról tapasztalatok pl. ezekben a videókban:
A mennyiségre, ami ráfér:
BBQ ribs
A többi:
Shoulder of lamb On The Lidl Mini Kamado
• Chiken Fajitas 2
• Stuffed Pork Loin
• paella on the Kamado
• Easy Jerk Chicken
• Lidl Mini Kamado Beef Fore Rib
• Tomahawk Steak
• Chicken ShawarmaÁllvány hozzá: IKEA cuccból
-
Keef_Lee
őstag
válasz
Janusz001
üzenetére
Csütörtöktől lesz. A Lidl szórólapok oldalán, a regionális akciók szórólapban nézd!
Szerintem a kamado egy nagyszerű találmány. Egy felfűtéssel a kerámia betét miatt sokáig elketyeg.
Én már sütöttem benne 6, 5 órás cuccot.Ez mindent tud , csak kicsiben a nagyokhoz képest. De ennyiért megéri.
Van a yt-on néhány videó, amiben tuningolják. (minikamado névre keressetek rá)Nézzétek a picigurman csatit a yt-on, vagy a kamado4u-t ötleteknek.
Ja! A diy kamado sosem lesz ilyen. Mind eltörik és belekerül az anyag is ennyibe. Láttam én is erről videókat.
-
-
Keef_Lee
őstag
Végre gányoltam egy állványt a kamadómnak. Mostantól jó lenne használni rendszeresen. Pláne, hogy rengeteg lehetőséget tartalmaz a mikro méretű, 27 cm-es rácsátmérőjével

Az állvány azért is jó, mert különben még gugolva is alacsonyan lenne
-
Keef_Lee
őstag
Lildlis gömbgrill holnap+ vasárnap 11111, ha valaki ilyet szeretne.
A Mészi főz yt, dicséri, de főleg a vele egy oldalon hirdetett 2 féle hőmérőt.
Rádiós vagy BT-os (mobilhoz) 6999 -
Keef_Lee
őstag
Általában mindent a kis gázlámpával gyújtok be. (mobilkemence, stb.), ha faszenes a cucc, akkor néha egy noname hőlégfúvóval. Mindegyik működik.
Tegnap a kis kamadom próbafűtése is megvolt. Azt is hőlégfúvóval indítottam. Teljesen meglepő volt, hogy egyáltalán nem füstölt. Persze ez a faszén minőségétől is függ és abból is kemény vagyok, mert az is lidlis
-
Keef_Lee
őstag
Új távlatokat nyit meg a mini "kamado"-ban a következő video. Szinte minden funkcióra alkalmassá teszi a fickó az átalakításokkal.
Modifications
Néhány dolgot lehet, hogy majd megpróbálok lemásolni. -
Keef_Lee
őstag
Na, megvan a mini "kamado", kerámia grill. Próbáltam utána olvasni, de egy-két minimális bemutatót tartalmazó yt videón kívül szinte semmi. A nagyobbakkal dolgoznak szinte mindegyikben inkább. Pedig érdekelne, hogy a 26,5 cm grillrács mennyire használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- KPC Roadster 3.0 Lady női kerékpár, nem új, de soha nem használt
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Ambiano GT-EWM-03 kompresszoros, háztartási jégkockakészítő 150W 1.8L eladó 2 év garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Essejó
lemmy71