Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
senior tag
Általában mindent a kis gázlámpával gyújtok be. (mobilkemence, stb.), ha faszenes a cucc, akkor néha egy noname hőlégfúvóval. Mindegyik működik.
Tegnap a kis kamadom próbafűtése is megvolt. Azt is hőlégfúvóval indítottam. Teljesen meglepő volt, hogy egyáltalán nem füstölt. Persze ez a faszén minőségétől is függ és abból is kemény vagyok, mert az is lidlis -
Keef_Lee
senior tag
Új távlatokat nyit meg a mini "kamado"-ban a következő video. Szinte minden funkcióra alkalmassá teszi a fickó az átalakításokkal.
Modifications
Néhány dolgot lehet, hogy majd megpróbálok lemásolni. -
Keef_Lee
senior tag
Na, megvan a mini "kamado", kerámia grill. Próbáltam utána olvasni, de egy-két minimális bemutatót tartalmazó yt videón kívül szinte semmi. A nagyobbakkal dolgoznak szinte mindegyikben inkább. Pedig érdekelne, hogy a 26,5 cm grillrács mennyire használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest