- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Azért az elég komoly sebesség
Én 60 fölé még nem mentem (igaz nagyon hely se volt rá, vagy szerpentin, vagy város ahol komolyabb lejtő van felém), de már ott is süketülök a menetszéltől
Igazából ekkora sebességgel az a baj, hogy egy kisebb úthiba, amit nem veszel észre, vagy nem tudsz kikerülni időben, és...
Amúgy egy nagyon idióta csajjal hozott ma össze a sors. Közös gyalogos-kerékpárút, dombos rész (nem túl meredek, de azért 35 tekerés nélkül is összehozható). Én megyek lefele, szembe jön fel két csaj, "természetesen" mindkét bicikli sávot elfoglalva (gyalogos sáv csak 1 bicikli sáv széles). Szóval én jövök a sávomban, csaj velem szemben. Nem lefele vagy oldalra nézett, hanem előre, elvileg pont rám. Nézett egy darabig, majd fel elfordít, másik csajnak dumált valamit. Másik csaj látta, hogy jövök, ezért lehúzódott a gyalogos sávra, hogy a másik is le tudjon húzodni... az meg nem zavartatta magát, csak tekert tovább egyenesen
Végül a (felteszem) barátnője szólt neki, hogy gyere már odébb (akkor meg az ilyenkor szokásos riadt tekintet meg kormány elrántás). Azért komolyan kiváncsi lennék, hogy mit gondolt, majd átrepülök felette?
(illetve valószínűbb az a lehetőség, hogy attól hogy valakinek az feje és a szemei előrefele állnak, még nem jelenti azt, hogy lát is
)
Komolyan nem értem egyes embereket
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest