Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #22734 üzenetére
Egy google-picasa-fenetudja milyen link volt róla, még az is lehet, hogy 2011-es. Akkor futottam bele, amikor az én építésem és fixik(mára már SS) kapcsán kerestem
Tudom, 20-ért maximum akciót foghatok, de ez a terv. És persze az is a terv, hogy ez még messzi terv
Először rázódjak vissza a tekerésbe, 3 éve jóformán nem is ültem bicón. Ez a 15km amúgy nem mondom, hogy meg se kottyant, mert a lábam éreztem a végén, de a tüdőm nem, és a lábam is jó volt negyed óra pihi után. A fenekem a gyenge pont egyelőre
És néha éreztem, hogy bizony jó lenne, ha a pedált nem csak taposni tudnám, hanem jönne felfele is. Na majd talán a nyáron, meglátjuk hogy alakul, megöl-e addig a szerelmi bánat, vagy a meleg
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest