- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szimcsi #1135 üzenetére
Spybot főleg a registry turkálás ellen véd, meg egyéb hasonló módosítás ellen, a rezidens része főleg ezt figyeli, illetve van a letöltésblokkolója, ami elvileg háttérben dolgozik ha IE-t használsz. Bővebb védelemhez érdemes mást is rakni mellé. Spy Sweeper jó megoldás, ha sikerül beszerezni normális formában, akkor hatékony minden téren, és rezidensként figyeli a programindításokat is, a rossz cookie-kat is, a regadatbázis bejegyzéseket is, és a települő cuccokat is. Az Ad-Aware2007 leírta magát nálam, ez volt az első ami összeakadt a többi keresővel, míg azok jól együttműködtek. És rezidense nem is volt nálam, lévén hogy SE verzióm volt. Spyware Terminator szintén jó lehet, én használom, a Spybot védelmének jó kiegészítője lehet, amiben egyik gyengébb, a másik azt lefedi. Spybotnak érdemes a teljes vizsgálatát lefuttatgatni, meg hetente frissíteni, az úgy hatékony.
-
Kazimír
őstag
válasz
szimcsi #1135 üzenetére
A spy sweeper-t tudom ajánlani, egy időben nekem is az volt, sokmindent megfogott. Azt nem tudom mennyi memóriát használt. A Counterspy-t nem ismerem, sajnos.
Ha van lehetőséged mindegyikből mondjuk egy demót kipróbálni, akkor az alapján tudsz dönteni.
(Jómagam jelenleg egyébként a spyware doctor valamelyik verzióját használom Avast vírusírtóval, és egyelőre elégedett is vagyok vele/velük) -
BlacKSouL
addikt
Szerintem érdemes azért átnézni, miket talál, de nekem amikor ráeresztettem a CCleanert a gépemre, amin már több mint egy éve nem volt reg.takarítás, akkor 431 bejegyzést talált, amiket többször is átnéztem, de semmi olyant nem láttam benne, amit meg kellett volna tartanom, úgyhogy végül mindet töröltem, és azóta még semmit nem hiányolt a gép, remélem nem is fog
Viszont a törlés után érdemes mégegyszer bezárni/megnyitni a takarítót, és újból futtatni, mert nekem így azonnali második nekifutásra is talált még 12 bejegyzést, amiket szintén lehetett törölni, nemtom elsőre miért nem találta meg őket. Ezután már harmadszor nem talált semmit. -
BlacKSouL
addikt
Hogyne. Ez azt a bejegyzést jelenti, hogy a Windows Biztonsági Központ valami biztonsági hibát talált, és ha a WBK-t megnyitod megmutatja, vagy tűzfalat, vagy vírusirtót hiányol, vagy ha olyan a víruskereső, akkor simán nem észleli a jelenlétét, vagy le van tiltva a biztonsági központ(vagy egy része) és ezt a bejegyzést veszi észre a Spybot. Nézd csak meg a Biztonsági központodat, tuti nem zöld minden benne. A Spybotban meg amikor megtalálja ezt, akkor simán rányomsz jobbgombbal, majd arra hogy Találat(vagy riasztás, vagy nemtommi, de nem a termék, hanem a másik) kihagyása a további keresésből, és legközelebb nem fogja megtalálni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Formula-1
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest