- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
De pont új backupot csináltam, csak felfrissítettem a régi tiszta backup programjait.
Amúgy mondom, hogy a keyloger az USDownloader rapidshare pluginja, ami ezer éve ott figyel, és sose volt vele baj. Most meg egy ilyen durva keylogert jelez rá?
A másik dll fájl pedig a FolderLock nevű titkosító program része elvileg. Ami szintén ezer éve ott figyel, és sose volt vele baj.
-
attiati
veterán
Egy korábbi elvileg teljesen lepucolt (S&D, Spyware Doctor...) backup xp-t állítottam vissza, utána még töltögettem netről programokat (talán1 warez oldalt hoztam be). Windows frissítéseket nyomtam rá, spyware frissítéseket is. Xp újrabackupolás előtt elkezdtem spywarekeresőket futtatni.
Hát meglepődtem. Talált egy "trojan.keylog-sters"-et ami állítólag netbankos, webes... jelszavakat lop, és előtte screenshot-ot készít egy tmp fájlba, hogy tudja azonosítani az oldalt, ahol a jelszót használták.
Mennyire vaklárma ez? Mert USdowloader egyik rapidsharecom.plg fájljára hivatkozik.És talált egy "hacktool.rootkit!sd6"-ot is high risk-kel, ami a system32\suppddl.ddl-re hivatkozik.
Mik ezek? Lehet, hoyg a korábban backupolt windows-ban is benne voltak már, csak akkor spyware doctor még nem volt hatásos ellenük?
-
attiati
veterán
spyware doctor talált egy "keystroke spy"-t
c:\windows\unvise32.exe helyenegyébként ha spy, akkro miért nem jelez, mikor onguard módban fut??
ez elvileg rendszerfájl nem? nem téves riasztás? mostanában még egy astalavista.lnk fájlra is riaszt már.
-
attiati
veterán
gyakori az olyan kémprogram, ami esetleg titkosított oldalon leütött jelszót tárol, illetve továbbít? (pl. netbank) (ha egyáltalán létezik)
elég macerás előtte állandóan teljes kémprogramellenőrzést tartani...
-
attiati
veterán
válasz
BlacKSouL #837 üzenetére
Mindig csökkentett módban, visszaállítást kikapcsolva futtatom, viszont nod-on kívül más memóriarezidens védelem nincs. A jobbak nagyon visszafogják a gépemet, 512 memóriám van. Talán Spybot még belefér..., de igazából ő csak a Clickbankot találja kereséskor is.
Tracking Cookiekat aszem Spyware Doctor, Tibs Dialert meg Webroot Spysweeper találja.
Viszont őket nem tudom állandóan futtatni. Már így is baromi lassú a rendszerem. -
attiati
veterán
Kizárt hogy ne bankoljak neten. Clickbank elvileg hírdető, egy reklámcsíkokkal foglalkozó cég sok másikhoz hasonlóan...megtévesztő a neve.
Nem torrentére gondolok, hanem rapid, megaupload és társaira... viszont válóban mindig tracking cookiekat találnak. Azt hittem Nod megfogja őket. -
attiati
veterán
szóval clickbank csak egy hirdető, és ártalmatlan elvileg
Tibs dialer adsl mellett nem kártékony talán, de baromira zavar, mert full védelem alatt áll a gépem, adult site-okra meg nem tévedek naponta, pedig ezt megtalálná S&D minden nap.
Amúgy hogy lehet, hogy ezek állandóan becsorognak a gépemre Zonealarm és Nod32 mellett?
Pókerprogramok vannak a gépemen szép számmal. Használok mindenféle ingyenes fájlmegosztót. -
attiati
veterán
Zonealarm a tűzfal, és Nod32 folyamatosan figyel.
Rendszeresen lefuttatom a gépemen S&D-t, Spyware doctort, Spy Sweepert.
Nagyjából mindent megfognak, de ugyanazokat a cookikat és kémprogikat találják minden futtatáskor. Kettő beugrik most is. Tibsdialer-t talál Spysweeper, és Clickbank-ot a S&D. Mik lehetnek ezek? Veszélyesek?
általában netbankolás előtt szoktam pucolni, és ez a Clickbank elég furanevű -
attiati
veterán
szerintem is több szem többet lát elven érdemes....
PC World egyik számában volt egy kémprogramírtó teszt:
AD Aware Se ingyenes változata a képrogramok 65%-át el tudta távolítani...
Counterspy végzett az élen 85%-kal
SpySweeper 83-al második
Spybot 54, de őt nem is az írtásra találták ki, inkább az immunizálás az erőssége
pár progi nem szereplet a tesztben, Spyware Doctort megnéztem volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest