- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Töröld csak őket. Gondolom a némi bizonytalanság pölö a Fake Alert bejegyzésekből származik. Pont a múlt héten öltem le egy másik gépen ezt ami Nálad is előferdült: olnmraew.dll. Azóta sem szólt a megjavított XP gazdija, hogy nem műxik a rendszer. A .BHO-kat is gyilkolhatod Rambo módra, meg a Vundo-kat is bő vérengzéssel.
-
akaido
addikt
Ez az Antivirus 2009 és 2008 is egy ocsmány progi ami azt állítja magáról, hogy "jófiú" de közben persze abszolút nem az. [link]
Próbálj ki más kémprogi irtókat is: SpyBot Search, a-squared free, Malwarebytes Antimalware. -
akaido
addikt
Volt sajnos, pont ezen a héten szenvedtem egy géppel:[link]
Realradical kolléga azt javasolta próbáljam csökkentett módban is a kikapcsolást.
Végignyálaztam a Start/Futtatásba beírva a services.msc-t tehát a szervízeket, sőt ugyanide beírva a gpedit.msc-vel a Csoportházirendet is de eddig még nem találtam a hiba forrását. Elvileg kémprogi nincs a rendszerben, de ez persze nem 100%, így egy alapos tisztogató hadműveletet is tervezek. -
akaido
addikt
Elsőre ajánlom, hogy egy kissé több infót gyűjts magad számára. Ugyanis ha automatice indul a rendszerrel, pl az alábbi progikkal nézd meg mi lehet ez az ismeretlen nevű ártány.
Ajánlom pl. az AutoRuns-t, CCleanert (ez még pucoválja is a Temp mappákat).
Remélhetőleg kideríted mi az a "csúnya fiú", és így már könnyebben lehet irtani. -
akaido
addikt
Utánaolvastam külföldi fórumokon is, és Csökkentett módban való manuális törlésre is szükség lesz. "Korrekt" kis kátrány ártány ez a cucc...
Delete the following ...
C:\WINDOWS\system32\ODBCJET.exeSőt registry pucoválás is lesz:
This solution deletes/modifies a registry entry added/modified by this malware. Before performing the steps below, make sure you know how to back up the registry and how to restore it if a problem occurs. Refer to this Microsoft article for more information about modifying your computer's registry.
1. Open Registry Editor. Click Start>Run, type REGEDIT, then press Enter.
2. In the left panel, double-click the following:
HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Microsoft>Windows> CurrentVersion>Winlogon
3. In the right panel, locate the entry:
userinit = "%System%\userinit.exe,%System%\ODBCJet.exe,"
4. Right-click on the value name and choose Modify. Change the value data of this entry to:
%System%\userinit.exe,
5. Close Registry Editor. -
akaido
addikt
Üdv emberek!
Nőtt egy új problem XP-n egy cn911.exe és egy cn912.exe formájában, amelyek autostartolnak folyamatosan a rendszerrel együtt. Az éppen belépő user local settings\temp mappájában helyezi el magát ez a 2 kis "kedves".
Tudtok-e free legyilkoló progit erre a rohadékra?
A Prevx-et próbáltam de nem ingyenes. A TrueSword4 is irtaná, de az sem. -
akaido
addikt
válasz
Hasaggymeg #1129 üzenetére
[HardwareOC 2005-ös cikk]
Akkor tarolt a CounterSpy. Akkoriban ki is próbáltam és nagy megelégedéssel használtam, majd igazándiból azért szedtem le, mert *köhi* nem volt jogtiszta... -
akaido
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest