Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
Csak azért kérdeztem mert tonline os netről pl nem tudsz t online os szerveren keresztül küldeni levelet pár éve, és gondoltam ha nem upcset akarsz küldeni hanem valami mást, akkor lehet már upc se engedi kimenőnek a saját szerverét hazsnálni más mail szolgáltatok fiokjánál.
-
LeslieG Jr.
őstag
Szia!
Ugy látszik ez "népszerű" egy kártevő ez a Virtumonde.
A rendszervisszaállítást a következő képen tudod kikapcsolni XP alatt.: (Vezérlőpult -> Rendszer -> A rendszer visszaállítása fülecske -> A Rendszer visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón) Ne ijedj meg néhány másodpercig szüttyögni fog. Amint ez megvan szedd le azt a progit amit néhány hsz-el fentebb ajánlottam. Frissítsd fel az össze Spyware, Adware meg hasonszörű programjaidat. (Spyware Terminator, Trojan Remover, Spybot Search @ Destroy, SuperAntiSpyware Free) Azért írtam ezeket mert én ezeket használom nagy megelégedéssel.
És ezután csökkentett módban futtasd le őket. Tuti hogy megtalálja a kis szemetet meg amiről még nem is tudsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest