- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bme
tag
Senki?
-
bme
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek Mac-je van Snow Leopard op.rendszerrel. Fent van neki a Norton Antivirus és ez az elmúlt egy hétben naponta többször jelez neki, hogy port scannelem a gépét. (az ip amiről támadják aa 192.168.1.102 és ez az enyém)
Lefuttattam a malaware-t a spyware terminatort és a nodot is, de nem találtak semmit.Valaki tudja, hogy mi lehet a gond, vagy hogy mit futassak még le ami használhat?
Köszi
bme -
bme
tag
válasz
sfdrakex #1573 üzenetére
Nah, az összes itthoni gépen lefutott a nod, az a-squared, a superantispyware és a Malwarebytes Anti-Malware, ennek az lett az eredménye, hogy megszabadultunk rengeteg kártevőtől és a blacklistalert.org-on már csak 5-nél vagyunk fekete listán a kezdeti 11 helyett. Idővel gondolom a többiről is lekerülünk.
Köszi mindenkinek
-
bme
tag
Sziasztok!
Péntek óta valami hiba üzit dob ki thunderbird mikor levelet akarok küldeni upc-s smtp-ről. Felhívtam őket, mondtam nekik a hiba üzit és azt mondták, hogy felkerültünk blacklistre, mert beszoptunk valami spyware-t vagy trójait és az küldögeti a maileket az ipnkről.
Valaki találkozott már ezzel? Mivel próbáljam kiirtani? Most fut a nod.
bme
-
bme
tag
válasz
LeslieG Jr. #1307 üzenetére
Köszi.
A probléma továbbra sem áll fent, úgyhogy remélem sikerült örökre megválnom tőle. -
bme
tag
válasz
LeslieG Jr. #1305 üzenetére
Nos vannak fejleményeim.
Miután lement az ESET vírusítása (negyedszer) ezek a fejlemények lettek. Én nem sokat értek belőle, de hátha valakinek hasznos lesz. A kép pedig azokról a fájlokról PrintScreen amik most épp karanténban vannak. Ezeket törölhetem a karanténból ugye?
[Kép és txt]Egyelőre úgy néz ki hogy megszűnt a probléma, remélem tényleg így van és nem csak átmeneti állapot. Most beszerzem majd ezeket a progikat amiket ajánlottál, hogy felkészült legyek.
Köszi a segítséget és a programok neveit
-
bme
tag
Sziasztok!
Én is besz...tam a virtumonde-t
windows tűzfal + router tűzfal + eset smart security
Smart security talált ezt azt ki is írtottam, leszedtem ad-aware-t azzal is leírtottam amit lehetett. és még mindig itt van.
Akinek van valami tuti tippje hogy hogyan lehet kiírtani vagy kordában tartani az kérem szóljon.
Az eddigiek nem sikerültek, mert nem teljesen tudok mindent.
Pl. rendszer visszaállítást hol és hogyan lehet kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest