Hirdetés
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeslieG Jr.
őstag
Szia!

Ugy látszik ez "népszerű" egy kártevő ez a Virtumonde.
A rendszervisszaállítást a következő képen tudod kikapcsolni XP alatt.: (Vezérlőpult -> Rendszer -> A rendszer visszaállítása fülecske -> A Rendszer visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón) Ne ijedj meg néhány másodpercig szüttyögni fog. Amint ez megvan szedd le azt a progit amit néhány hsz-el fentebb ajánlottam. Frissítsd fel az össze Spyware, Adware meg hasonszörű programjaidat. (Spyware Terminator, Trojan Remover, Spybot Search @ Destroy, SuperAntiSpyware Free) Azért írtam ezeket mert én ezeket használom nagy megelégedéssel.
És ezután csökkentett módban futtasd le őket. Tuti hogy megtalálja a kis szemetet meg amiről még nem is tudsz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A rendszervisszaállítást a következő képen tudod kikapcsolni XP alatt.: (Vezérlőpult -> Rendszer -> A rendszer visszaállítása fülecske -> A Rendszer visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón) Ne ijedj meg néhány másodpercig szüttyögni fog. Amint ez megvan szedd le azt a progit amit néhány hsz-el fentebb ajánlottam. Frissítsd fel az össze Spyware, Adware meg hasonszörű programjaidat. (Spyware Terminator, Trojan Remover, Spybot Search @ Destroy, SuperAntiSpyware Free) Azért írtam ezeket mert én ezeket használom nagy megelégedéssel.
És ezután csökkentett módban futtasd le őket. Tuti hogy megtalálja a kis szemetet meg amiről még nem is tudsz.