Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roPHka
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
Szerettem volna kipróbálni és megtekinteni őket

Szándékozok venni ugyanis valamilyet, itthonra, mivel most végzem a baristát, azonban nem dolgozom nap mint nap kávéval, mert a vendéglátás nem azon területén vagyok, ezért elengedhetetlen lenne a gyakorlás. Jó, ehhez valószínű megtenné egy mégegyszerűbb gép, de egy jobb kávéfőzőnek lenne máshol is helye, ahol ugyan mondhatjuk elhanyagolható, azaz igazán csekély a napi kávéfogyasztás mennyisége (15-25 adag / nap), de elférne egy jobb, akár karos eszpresszógép. Most egy Saeco-t használunk, automatát, de az azzal főzőtt kávé, és a tejhabosító része fényévekkel rosszabb mint amilyen kávékat - tejhabokat mostanában készítek-látok mióta érdeklődöm a kávés dolgok felől.
A fent leírtakról jókat olvastam, bár azt írták a Rancilio kicsit túl van értékelve. Egyelőre a Gaggia-val szemezek, de a minőség tekintetében csak a Classic jöhetne szóba. Vannak olcsóbb modellek is, de azok műanyag házasak, könnyebb kivitelűek, én viszont szeretnék egy masszívabb fajtát.
A Gaggia márkanév tök alap szerintem ha valóban minőségről beszélünk, ezért is tartok még itt, mást egyelőre nem nézegettem még így neten keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett +táska +USB töltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Care Refresh biztosítással
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest