Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomaxx
újonc
Üdv mindenkinek!
Egy kis technikai segítséget szeretnék kérni a hozzáértő fórumtársaktól, ha nem jó helyen kérdezek légyszi irányítsatok a megfelelő fórumra. Vettem egy használt Gaggia classicot. Első bekapcsoláskor kb 20 perc melegedés után rápróbáltam és csak egy kerregő hang jön a pumpa felől, víz nem. Gőzkaron jön gőz de csak minimális víz jön a gőz kiengedése után.
Szétszedtem teljesen kazánt, OPV-t, háromállású szelepet amennyire tudtam megnéztem a szelepeken nem láttam komolyabb vízkövesedést és a tömítések is újnak tűnnek , a kazánban volt némi vízkő azt átmostam fogkefével kipucoltam. A kazánban a rézcső nem állt, hanem feküdt a kazán alján !?!! azt szépen visszatettem a helyére. Ezután összeraktam. Sajnos most sem tökéletes a helyzet, éppen csak gyöngyözik a víz a felsőszűrőn, mintha nem lenne nyomás.
Én a pumpára gyanakszom ezek után de hátha valakinek van ötlete ami még lehet és pumpavásárlás előtt még érdemes megnézni, vagy elbénáztam valamit, mert ilyet most szedtem szét először.
Nagyon köszönöm előre is...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Parfüm topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest