Hirdetés
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Ez a Dimarson főző viszont nagyon jónak tűnik azoknak, akik rendes kávét is főznének időnként, kávéfüggő szüleimnek lehet szerzek is egyet, aztán majd megmérkőzhet az az olasz csodapod a nespressóval.

mod: Vagy úgy, de akkor ahhoz hagyományos kávéfőző is kell. Az ugye nálam egy személyre nem játszik.
Na nekem egyszerűbb a helyzetem, konnektorba bedug, tej beleönt, fedél rátesz, gomb benyom, egy perc és kész a tejhab.
Addig pont kijön egy adag kávé is. 10k-ba fájt (akciózzák a gépet, 13500 Ft levásárolható a gép árából, nekem a tejhabosító lett belőle).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Óra topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Bittorrent topik
- Kés topik
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Vostok Europe Energia Rocket GMT karóra
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban - garancia 2027.11.02-ig
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Addig pont kijön egy adag kávé is. 10k-ba fájt (akciózzák a gépet, 13500 Ft levásárolható a gép árából, nekem a tejhabosító lett belőle).