- Milyen okostelefont vegyek?
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
sziasztok! megvettem életem első kotyogós kávéfőzőmet.
ezek az instant kávék rendesen cukrozva jók csak, édesítővel ihatatlanok, így gondoltam itt az ideje kipróbálni amit javasoltatok. úgyhogy vettem kemény 5000 pénzért egy belépő szintű masinát. meg hozzá omnia silk nevezetű őrölt kávét (tehát nem babot, az még a jövő zenéje). próbafőzés után kipróbáltam élesben is és hát bakker komolyan mondom nagyon jó lett! pedig ez az omnia gondolom valami olcsó szar, de én egyelőre ezt is élvezem. eddig csak ismerősöknél tudtam olyan kávét inni ami édesítővel is jó ízű volt, most végre itthon is megtehetem ezt
. 2 kérdésem lenne, ez a kávé amit vettem ez milyen minőségűnek számít? illetve ha magamnak őrölném a kávét az még egy ennyire nagy lépcső lenne, mint az instantról az őrölt kávéra váltás? mert akkor érdemes ezzel is foglalkozni. kösz a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezek az instant kávék rendesen cukrozva jók csak, édesítővel ihatatlanok, így gondoltam itt az ideje kipróbálni amit javasoltatok. úgyhogy vettem kemény 5000 pénzért egy belépő szintű masinát. meg hozzá omnia silk nevezetű őrölt kávét (tehát nem babot, az még a jövő zenéje). próbafőzés után kipróbáltam élesben is és hát bakker komolyan mondom nagyon jó lett! pedig ez az omnia gondolom valami olcsó szar, de én egyelőre ezt is élvezem. eddig csak ismerősöknél tudtam olyan kávét inni ami édesítővel is jó ízű volt, most végre itthon is megtehetem ezt