Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Kómázás szempontjából a Senseo lenne a nyerő, mert egyszerűbb belelökni egy párnát és megnyomni a gombot, kb. fél perc alatt kilöki a kávét. De ugyebár nem tudsz kicsit erősebbet vagy kicsit lightosabbat főzni, ez hátrány. Azóta külföldön láttam már másféle párnákat is hozzá, ott volt vagy 10 féle ízű és erősségű, tehát lehet, hogy ez sem lesz sokáig gond, most mindenesetre az, szerintem...
A másik kettő közül tényleg a Krups a szimpatikusabb, valahogy a Fagorról mindig a mosógép jut csak eszembe, a Krups viszont csak kávéban utazik...
Szvsz leginkább a Krupsot választanám, kivéve ha nem akarok szöszölni a kávé betárazásával és sem túl hosszú, sem túl rövid kávéra nem vágyom, mert akkor jó a Senseo is. Gondolom én. Khm, lehet, hogy csökkenti a véleményem hitelét, hogy épp egy jó hosszú tejes Nescafé Gold Decaf-ot iszom?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic 3 Classic RC drón szett - 4/3" Hasselblad kamerával
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest