- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bandus99 #4158 üzenetére
Ezek bloody amateurs, nézni rossz.
Dritan kell neked.Amúgy a pár kezdeti levegős lassú pumpálás után intenzív 40-50mp, felszín alatt maradó dugattyúval. Ne menjen bele több levegő!
-
törölt tag
válasz
Bandus99 #4158 üzenetére
Inkább a második, de felesleges számolgatni, elég ha a bevitt levegőt oszlatod úgy, hogy a tej szintje alatt mozgatod a dugattyút. De csak ha lattéhoz akarsz finom krémes tejhabot.
Ha jó a buborékos is, akkor semmire nem kell figyelni, csak adj neki. Olyan lesz mint amit az automaták nyomnak. Személy szerint nem szeretem.
Ja amúgy az jó fajta fp ami a második videóban van, tescoban szokott lenni, be lehet rakni mikróba is, maceramentes. Teljesen szét lehet szedni tisztításhoz, kell is, mert a tej már csak olyan hogy benneragad a hálóban, résekben.
-
looser
addikt
válasz
Bandus99 #4156 üzenetére
Hosszú ideje nem szórakozok a gőzzel való habosítással, százszor próbáltam, sohasem volt megfelelő, legfeljebb kielégítő az eredmény. Bár emiatt szereltettem a baby-re Rancillio gőzkart a gyári Gaggia műanyag izé helyett, de nem használom. Időnként elkap azért a vágy megnézek 1-2 videót (Dritan Alsela nagy kedvenc
) de maradok ennél az ezer forintos kis kütyünél. Gőz esetén még ezért külön felfűteni a bojlert 150+ fokra...inkább nem. Ezt a kis jószágot ajándékba kaptam és amennyire furán néztem eddig rá, az egyik legkezesebb eszköz. Két tölthető AAA elemmel legalább 1 hónapig megfelelő teljesítményt ad, utána újratöltöm :-) Egyszóval nekem nagyon bevált, remek kis cucc.
-
Mákosmalac
csendes tag
válasz
Bandus99 #4150 üzenetére
Kipróbáltam többféle habosítót, de cirka 4-5 éve megragadtam a frech pressnél. Messze a legjobb, legegyszerűbb megoldás. Kis, rozsdamentes edényben, gázon melegítek kb 1,5 dl tejet. Pár nap gyakorlás után érzésre tudni fogod a hőfokát.....nem kényes egyébként rá. Az fp amúgy 3,5 dl-s. Pontosan két adag kapuccsínóhoz elég. Érezni fogod, hogyan keményedik a hab.
-
viktorhu
veterán
válasz
Bandus99 #4150 üzenetére
A legtöbb olcsó indukciós főzőlapnak nincs igazi szabályozhatósága, maxon megy, aztán kikapcsol egy időre. Kb. úgy nézne ki, hogy ahogy bekapcsolod, a tejed hatalmas lobogással azonnal forrni kezdene pár másodpercig, aztán kikapcsolna a hőszabályozás miatt, így pár másodpercre abbamarad a forrás, majd amikor lemegy a kívánt hőmérsékletre, ismét bekapcsol, és abban a pillanatban megint bugyogni kezd a folyadék.
-
-
Bandus99
őstag
válasz
Bandus99 #4145 üzenetére
Szerintetek, ha beszerzek egy ilyen indukcios fozolapot
ezen beallitva 60 fokot ugy melegitem a tejet plussz a kezi habosito? Akkor elvileg jobb eredmenyt erhetek el mint a tejhabositokkal es velhetoen nem melegszik tul a tej.
Az ara is elviselheto ahhoz kepest hogy egy normalisabnak tuno habosito is kozeliti ezt az arat.Plussz ez sokminden masra is hasznalhato leiras szerint. Nem tudom mennyire lehet ez valosagos.
Sztorno eleg pocsek velemeny van a boltrol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +2db táska
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest