Hirdetés
- Akciófigyelő: Év végéig egészségbiztosítás jár a Samsung csúcskészülékeihez
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Mákosmalac
üzenetére
Én nem szeretem a sötétre pörkölt kávékat, így a legvilágosabb Passione Lungot próbálom:

Ahogy nézem, nem ez a legnépszerűbb változat, még mindig hegyekben áll az I. kerületi Aldiban.
Az eggyel sötétebbre pörkölt, arany csomagolású Passione Cremát már teljesen kifosztották (Kálvin tériben még van 1-2)
Piros csomagolású Passione Espresso még akadt mutatóban pár. (gondolom ez lehet szénfeketére pörkölve.)Intermezzot valamikor 15 éve próbáltam őröltben, az tényleg bűnrossz.
Őrölt Segafredoban nekem az Emozioni, meg az Origini Brazil ízlett, de azokat nem lehet babként kapni

-
válasz
Mákosmalac
üzenetére
Konkrétan melyiket vetted?
Ugyanis nekem kellemesen kakaós és lágy utóízű volt bármit is tekergettem rajta.
Csak nem azt a szép piros csomagolású Intermezzót vetted meg, ami nem a Sega saját pultján van?
Ugyanis azt is lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- Bontatlan, új 2év GARIS DJI Mini 4 PRO RC FMC - 2 év DJI Care Refresh teljeskörű biztosítással! FULL
- Playboy 2000-2005 teljes évfolyam
- JRL SF Onyx SH2301 villanyborotva
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mr.Csizmás