Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
Bandus99
üzenetére
Hosszú ideje nem szórakozok a gőzzel való habosítással, százszor próbáltam, sohasem volt megfelelő, legfeljebb kielégítő az eredmény. Bár emiatt szereltettem a baby-re Rancillio gőzkart a gyári Gaggia műanyag izé helyett, de nem használom. Időnként elkap azért a vágy megnézek 1-2 videót (Dritan Alsela nagy kedvenc
) de maradok ennél az ezer forintos kis kütyünél. Gőz esetén még ezért külön felfűteni a bojlert 150+ fokra...inkább nem. Ezt a kis jószágot ajándékba kaptam és amennyire furán néztem eddig rá, az egyik legkezesebb eszköz. Két tölthető AAA elemmel legalább 1 hónapig megfelelő teljesítményt ad, utána újratöltöm :-) Egyszóval nekem nagyon bevált, remek kis cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Hegesztés topic
- Ingatlanos topic!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motoros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) de maradok ennél az ezer forintos kis kütyünél. Gőz esetén még ezért külön felfűteni a bojlert 150+ fokra...inkább nem. Ezt a kis jószágot ajándékba kaptam és amennyire furán néztem eddig rá, az egyik legkezesebb eszköz. Két tölthető AAA elemmel legalább 1 hónapig megfelelő teljesítményt ad, utána újratöltöm :-) Egyszóval nekem nagyon bevált, remek kis cucc.
Mr.Csizmás