- Android dual SIM okostelefonok
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
Bandus99 #4156 üzenetére
Hosszú ideje nem szórakozok a gőzzel való habosítással, százszor próbáltam, sohasem volt megfelelő, legfeljebb kielégítő az eredmény. Bár emiatt szereltettem a baby-re Rancillio gőzkart a gyári Gaggia műanyag izé helyett, de nem használom. Időnként elkap azért a vágy megnézek 1-2 videót (Dritan Alsela nagy kedvenc
) de maradok ennél az ezer forintos kis kütyünél. Gőz esetén még ezért külön felfűteni a bojlert 150+ fokra...inkább nem. Ezt a kis jószágot ajándékba kaptam és amennyire furán néztem eddig rá, az egyik legkezesebb eszköz. Két tölthető AAA elemmel legalább 1 hónapig megfelelő teljesítményt ad, utána újratöltöm :-) Egyszóval nekem nagyon bevált, remek kis cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android dual SIM okostelefonok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gaming notebook topik
- Path of Exile 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest