Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
Menotti #3117 üzenetére
Vietnámi kisbolt
Prímába nézném meg, de lehet, hogy szürkeimport
Ha már vietnámi, árulnak phin kávét is. Az elég nagyra van őrölve, kicsit könnyebben eltartható. És finom csokis, vajas íze van. Nem vágom a márkákat, de nagy volt a különbség az olcsó és a drága változat között.@koxx
Egy társadalomban élünk -
válasz
Menotti #2950 üzenetére
Hát persze, hogy már megint mindenről én tehetek
Akartam is reagálni, elnézést, csak félálomban olvastam este és reggelre elfelejtettem...
Lehet, hogy a Kona jobban érvényesül(t volna) french press-ként, bevallom, még soha nem ittam olyat. Nem találtam 4-5k/kg árig ideális kávét, így elengedtem a dolgot. Majd visszatérek rá, ha jobban alakulnak itthon a "piszkos anyagiak".
De sokkal inkább hiszem, hogy egyszerűen csak más az ízlésünk. Nagyon eltérő ízvilág a Kona és a Gondolások, számomra észszerűbbnek tűnik, hogy szimplán ízlés kérdése az egész - alapvetően
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest