Új hozzászólás Aktív témák
-
Menotti
aktív tag
válasz
Peterhappy #2876 üzenetére
Szia.
A Gondolások és a Kona szerintem két nagyon eltérő ízvilágú kávé.Én személy szerint nem szeretem a főzött kávé csersavas ízét,ezért már régóta French Press tipusút iszom.Szeretek vele pepecselni,vízhőfok,áztatási idő,vízminőség.Renszeresen rendelek a Kapuczinertől :
Hawaii Kona
Ausztrál Skybury
Kongó Kivu
ezeket szinte mindig tartom itthon.
Ellenben a Gondolások nekem nem jött be, keserűnek,olaszosnak érzem ezekhez képest.Ment is az ősökhöz akik viszont kotyogóst használnak és nekik nagyon bejött....
(Ettől függetlenül végig fogom próbálni a Kapucziner összes kínálatát.Rendeléskor mindig jön egy ismeretlen fajta is:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo RC-N2 21 hónap garancia
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 4 akkumulátorral
- DJI FPV Fly More Combo drón szett extrákkal
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC2 Új + 2év Care Refresh 2017.06.20-ig gyári garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest