Új hozzászólás Aktív témák
-
(i)
lelkes újonc
válasz
scream #11255 üzenetére
Helló!
A feleségem nem szereti a gyümölcsös ízeket, így még a Kapucziner Top Blend-jét sem, viszont hónapokig tartó nem kávézás után hirtelen kedvet kapott újra hozzá, ezért kipróbáltunk az Auchan Arabica Espresso-ból egy 25 dekást.
Hát ez a csomag szerintem nem közepes pörkölésű volt, hanem minimum sötétre pörkölt. Annyira olajos volt, annyira csillogott pár bab, amilyet korábban még a Lavazza-knál sem láttam, talán csak egy Pellininél.
Nem téged szeretnélek hibáztatni, félre ne érts, de ez a kávé a boltiak között sem a jobbak közül való szerintem. Érdekes, hogy más is jókat gondol(t) róla az őrölt verzióban és a szemesben is (https://maradokapenzemnel.blog.hu/2019/09/26/nagy_kave_teszt_melyik_a_legfinomabb_szemes illetve https://maradokapenzemnel.blog.hu/2023/08/10/nagy_orolt_kave_teszt) , pedig az is lehet, hogy egyszerűen gyártási batch-enként teljesen mást kapunk. -
nyunyu
félisten
válasz
scream #11255 üzenetére
Nekem most a lidles kolumbiai jött be, kellemesen mogyorós cappucino lesz belőle.
Etiópot és a brazilt még nem bontotam ki, talán jövő héten.Sima Bellaromok nem ízlenek, meg a karácsony körül árult fémdobozos Deluxeok (Tanzania, Honduras, meg mi volt a harmadik?) sem jöttek be.
-
iatti
aktív tag
válasz
scream #10493 üzenetére
felhígult a popszakma
ha őrlőt akarsz, akkor mazzer mini, jolly, ha van hely a konyhában, major
. veszel egy pöpec gaggia classicot, azt utána max a fingfürészelés szab határokat.
negyed millából tol-ig megvan. nem megbántva senkit, de két kilóért nem db1-et vennék. a tuningolt gaggia azért már bizonyított.
-
-
válasz
scream #10222 üzenetére
Avx hófehérke+ugyanitt a catler 8011
Esetleg használt dedica+cm702\800
Dedica főleg akkor, ha a tulaj már lecserélte a kart valami normálisra.Ha nem riadsz vissza a kézi őrléstől, akkor egy kingrinder k4 jobb minőség, mint az olcsó elektromosok. De kb egy perc\50-60 fordulat 16g őrlése. Hamar el tud veszni a romantikája, ha vendégek vannak pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest