Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
(i)
lelkes újonc
válasz
scream
üzenetére
Helló!
A feleségem nem szereti a gyümölcsös ízeket, így még a Kapucziner Top Blend-jét sem, viszont hónapokig tartó nem kávézás után hirtelen kedvet kapott újra hozzá, ezért kipróbáltunk az Auchan Arabica Espresso-ból egy 25 dekást.
Hát ez a csomag szerintem nem közepes pörkölésű volt, hanem minimum sötétre pörkölt. Annyira olajos volt, annyira csillogott pár bab, amilyet korábban még a Lavazza-knál sem láttam, talán csak egy Pellininél.
Nem téged szeretnélek hibáztatni, félre ne érts, de ez a kávé a boltiak között sem a jobbak közül való szerintem. Érdekes, hogy más is jókat gondol(t) róla az őrölt verzióban és a szemesben is (https://maradokapenzemnel.blog.hu/2019/09/26/nagy_kave_teszt_melyik_a_legfinomabb_szemes illetve https://maradokapenzemnel.blog.hu/2023/08/10/nagy_orolt_kave_teszt) , pedig az is lehet, hogy egyszerűen gyártási batch-enként teljesen mást kapunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- Nikon DSLR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- BestBuy topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Pánik a memóriapiacon
- Fotók, videók mobillal
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% gyári Akkumulátor
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás