Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kmarci25
veterán
válasz
Alusky
üzenetére
Azért mert valamiről van videó, hogy hogyan kell jól csinálni, még nem biztos, hogy az a valami igazán jó is.
(V.ö.: bemondta a tv/megírta az újság, úgyhogy igaz.)"Kávé az csak nyomás alatt készülhet."
Ezek szerint évszázadokon keresztül nem ivott senki kávét, ugyanis a nyomás alatt készülő eszpresszó, de akár a moka is csak a 20. század találmánya.
Egy török/arab kávé vagy filter egyáltalán nem rossz, ha elrugaszkodunk az előre megőrölt sárgacsibótól.
De azzal egyetértek, hogy mindneki úgy igyon-egyen mindent, ahogy neki ízlik. Apósom is a jó keserű kávét szereti, vettem direkt ezért egy robusztás blendet, neki azt készítem. Cukrot is tesz bele. Elégedetten cuppog utána

Zaji: én rápróbálnék wd40-nel is. Amit semmi mással nem tudtam leszedni, az lehozta.
-
-
sz.zs.
senior tag
válasz
Alusky
üzenetére
Kruve szitának hívják
de ez már igencsak HC. -
aradebil2
senior tag
válasz
Alusky
üzenetére
Ezeknek az Aldis/Lidls kávéknak az a rákfenéje hogy a német piacra készülnek és ezért filterre vannak őrölve (ott az oldalán a filterfozo/frenchpress). Ezért zubog át pár mp alatt a kávé még a nyomasfokozós kosaron is. Próbálj meg olyan kávét keresni amin kotyogo/espresso logo van, ezek finomabbra lesznek őrölve, nagyobb eséllyel lesz belőle kávé. Főleg a kommersz olasz márkáknál fogsz ilyet találni (Lavazza és társai).
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) és kiegészítő, aztán a végén készít belőle egy teszkós 3in1 kapucsínót 🤦
(V.ö.: bemondta a tv/megírta az újság, úgyhogy igaz.)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de ez már igencsak HC.
Mr.Csizmás