- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iOS alkalmazások
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
thefreeman #10545 üzenetére
Az teljesen jogos, hogy nem kell egyből beleölni 3-400 ezret… de ahogy néztem, 40-50k között kezdődnek a örlők, egy gép pedig 70-90k, az egyéb kiegészítő az esetleges gép módosítás az ebbe sehol, 200k-t pikkpakk elvisz és akkor még ott van a gyakorlás, praktikák meg tanulása, hogy tényleg jó legyen az eredmény.
-
Osynho
addikt
válasz
thefreeman #10545 üzenetére
Szerintem nagyon nagy ugrás van a frissen őrölt kávé és a bolti tégla között. Még kotyogósban főzve is. Egy használt elektromos őrlő 25-30e ft, nem akkora kiadás szerintem. 3-4 kg kávé ára.
-
Beni2360
félisten
válasz
thefreeman #10353 üzenetére
Régen a Saecohoz forralt vizet használtunk. Kihüles után látod a tetején uszkalo szemetet, vízkőves, lehslaszod és már jobb a gépnek meg a kávé ízenek, egy próbát megér.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
thefreeman #10353 üzenetére
Egyszer valami kancsós ismerősnél főzz egy teát lágy vízből és csapvízből, csak a próba kedvéért.
Meg lennék lepve, ha nem volnál meglepve -
Alusky
senior tag
válasz
thefreeman #10193 üzenetére
Tampert nem adnak gyárilag? Igaz kis műanyag kanálizét, de általában szoktak adni hozzá.
Nekem sok crema szokott lenni, azt szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest