Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ma megmértem mennyi az annyi. Én deci körül húzok (éppen 94 ml volt, de szemre dolgozom) kis kosárral és számomra tökély a végeredmény. Az americano meg mégegy "pancsolás", az nem hiányzik
Egyébként néztem a flair-ről videót de én nem láttam, h a vízen kívül bármit melegített volna. Amúgy, h melegíted fel? Beleöntöd a forró vizet? Majd kiöntöd és "kiszárítod" a fejet? -
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
pontosan így gondolom én is: 2-3 év GC után egy DeLonghi, egy Flair meg egy mittudomén, Decent mellé is oda mernék állni, és meglepődnék, ha 3-4 húzásból ne tudnék bármivel egy értékelhetőt készíteni. Ahogy bárki az amatőr / HC topikban.
Többet számít az az elfogyasztott 40kg kávé, rengeteg tutorial meg kóstolgatás mint maga a gép
De ez pont így igaz sztem bármelyikre, 2-3 év Flair után is már megvan, hogy mire számít az ember, látja, érzi, kitapasztalja.
És lehet, hogy nincs igazam, de szerintem egy GCvel/Sage akármivel kényelmesebben kijárható ez az út, vagy kevesebb kényelmetlenséggel, extra odafigyeléssel jár az elején.De megcáfolhattok, tökre el tudom hinni hogy nincs így, és mondjuk a magasabb pogi meg a kvázi fix előáztatás miatt szinte el sem lehet rontani egy shot-ot a manual gépekkel.
A Pico-nál is ez volt az érzésem, de szintén pár év GC után vettem használatba, szóval ez ugyanaz az utca

de még filtert is két hete csináltam először, szerintem harmadikra tök vállalható lett, pedig még hattyús kancsóm sincs
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Persze ebben az is benne lehet, hogy van már pár év hardkór gyakorlat. na meg kijártad az oskolát is
Új hozzászólás Aktív témák
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás