Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Melyik részét mosod forró vízzel? Mert talán a külsejét, a kapszulatartót csepegtető tálcát és esetleg a fejet lehet de a vertuónál nem ez a lényeg. Nálam egy már cserélve volt garanciálisan, fél évre. Ekkor az ügyfélszolgálaton végre több telefon után összeakadtam olyannal aki értett hozzá, ő elmondta, hogy úgynevezett tisztító programot kell sűrűn csinálni de ezt a használati utasításban én így nem olvastam annak idején. Bizonyára tudod ez miből áll, jól teleönteni a tartályt, kapszulákat kiüríteni, csepegtető tálca helyére egy nagyobb edényt tenni, gép bekapcs majd amikor folyamatosan világít gyors egymásutánban háromszor lenyomjuk a bekapcsoló gombját és kb 5 perc alatt végbe megy a tisztító progi. Nos, ez a férfi elmondta, hogy ezt szerinte legalább 6 kávénként meg kell csinálni! Ezt én a régin nem tettem ilyen sűrűn de kizárt, hogy ezért ment volna tönkre, ahhoz túl sok gépet hordanak vissza a futárok. Egyébként van egy inissia kiskapszulásom is abban minden kávé lefőzés után azonnal el lehet indítani egy sima vízzel való lefőzést és már tiszta is a kávé útja. Ezt csinálom elejétől fogva de a vertuónál csak az előbb leírt macerásabb opció van persze az se tart sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mr.Csizmás