- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel topik
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
Azt olvastam itt, hogy minél világosabb a kávé annál finomabbra kell őrölni. Ebből kiindulva megbontottam a fél kilós El Salvador Los Naranjos Valley Red Bourbon natural Specialty 87p világos kávét. 30 klikken őröltem a Kingrinder K6-on eddig a Colombia Supremo Sofia közepesen sötétet, akkor mondom nézzük 28 klikken a világosat.
Már mikor a karba öntöttem gyanús volt, hogy mélyebben ül tamperolás után. Sebaj felraktam, majd had szóljon. 15-16 bárig felúszott a mutató és semmi, meg se nyikkant, talán két csepp jött majd kinyomtam.
Húztam még egy shotot, de most már 32 klikken (tehát durvábban, mint a közepesen sötét esetében) és jobb lett, bár így kicsit sok lett, de szerintem simán 30-31 környékén jó lesz ez is.
Lényeg a lényeg, hogy nálam kb. ugyanaz a finomság kell mindkét kávénál.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest