Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Igen, ilyen .kml csoportok kellenének. De, már megoldottam. Átnevezgettem a kedvenceimet úgy, hogy típusonként tartalmazzanak egy-egy közös szót. Alvóhely, közért, határ, stb. A kedvencekre bökés után a szűrőbe beírom ezt a közös kifejezést, majd a "szűrt találatok megjelenítése" és tádááám! Úgy tűnik, hogy feltaláltam a spanyolviaszt.
Ezt az "útvonal mentén" opciót azért nem szeretem, mert egy csomó lehetőség kimarad. Valószínűleg azért, mert az útvonaltól eltérés paramétere szűk. Csak azt nem tudom, hogy ezt lehet-e állítani, és ha igen, akkor hol. Valami egyébként sem kerek a navimban, mert ha parkolóra keresek rá, akkor az autópályás parkolókat egyáltalán nem hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI Geforce RTX 2060 Ventus 6G
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8/128GB
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD kiváló akku, gyönyörű állapotban
- Kingston HyperX DDR3-2666 MHz 8 GB (2 x 4 GB KIT) CL11
Új ingyenes hirdetések
- 20 Éves retró gamer BMW világító házban, ABIT alaplap, Geforce FX videókártya
- Nvidia GTX570 DUAL VENTIS, hűvös újszerű Bequiet 700W tápegységgel akár
- Bequiet System Power 700W tápegység 2 8PIN VGA, 8+4 PIN CPU
- ASUS P9X79 alaplap Core i7 processzorral és 32GB rammal kérésre Noctua hűtővel, Bequiet 700W táppal
- Ó'csó Fx6-os Esport-Pc Eladó , Számla-Ready !!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Watch Series 7 45mm Cellular rozsdamentes acél óra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest