- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Siriusb #1004 üzenetére
Ilyesmi. Mindkét nyelvnél van lehetőség deployment időben és futásidőben is szerveroldalon renderelni, illetve a LESS tud olyat is, hogy a kliensböngésző bontja ki JavaScripttel. Tudtommal nem tud kevesebbet, mindössze az a baj, hogy IE alatt ez nem támogatott
Én, mint említettem, Mavenbe integrálva használom a LESS-t, így a kimenő WAR-ban már csak a renderelt CSS-ek szerepelnek.
-
j0k3r!
őstag
Siriusb es Jim-Y koszonom. szerintem mar kozel jarunk, de amit elfelejtettem mondani, hogy dinamikusan letrehozott adatrol van szo
most igy nem jo:$(".delete_img").on({
click: function(){
var v = $(this).next().text();
//alert(v);
//return;
$.ajax({
url: "request.php?action=remove&id=" + v,
type: "GET",
success: function(){
showAll();
}
})
}
})otlet?
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát a thumbnailnél most nem is láttam túl sok értelmét, mivel az tök függetlenül mozog a képtől.....
"Most éppen arra próbálok nevelni, hogy az email-ek aljára írjuk a választ, nem a tetejére, de teljesen kilátástalan."
Ez hogy jön az IE hülyeségéhez?Az IE-nél nem fér ahhoz kétség, hogy egy rakás szar, viszont hogy ki hova írja a saját levelezőkliensében a választ, megint más kérdés.
Én Gmailt használok, alapértelmezett az volt, hogy föntre került a válasz, és bár ezt át lehet állítani, én nem tettem, így megszokásból én is a tetejére írom a választ. Érdekes módon teljesen jól visszakövethetőnek tartom. Ahogy azt is, ha valaki alulra írja a választ - DE ennek megvan az az igen nagy hátránya, hogy előfordul, hogy valaki új levélszálat indít feleslegesen egy korábbi témához, így a korábbi idézetek nem feltétlenül lesznek összecsukva még egy Gmail-szintű kliensnél sem, én viszont azt nem szívesen tekerem végig.
Na meg gondolj bele, mi van, ha valaki régi email-klienst használ. Fater például megszokásból még mindig Outlook Express-t használ a privát célú leveleire, ami meg nem igazán támogatja a szálakba rendezést. (Mondtam már, hogy álljon át Gmailre, de nem találta kényelmesnek és áttekinthetőnek, ez van. Ezzel nyilván nincs egyedül.) Na ő tekerjen végig minden levelet?
Ez szerintem ilyen felesleges hitkérdés, amiben felesleges megpróbálni bárkit is megtéríteni, úgyis az egyéni preferenciája lesz a döntő. -
Sk8erPeter
nagyúr
this.$('thumb-nav-right')
Ennek így semmi értelme.Most gyorsan rákeresve találtam egy kész jsFiddle-példát a Galleria demójára, így nekem azt csak át kellett alakítanom, így működik az egérfölévivős a leggyorsabban lekódolható módszerrel, ilyen a végeredmény:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/wHEmv/
Igazából ez a nagy mágia:
var hoverInterval;
$('.galleria-image-nav-right').hover(
function() {
// call gallery.next() every 600 milliseconds
hoverInterval = setInterval(function() {
gallery.next();
}, 600);
}, function() {
// stop calling doStuff
clearInterval(hoverInterval);
});
$('.galleria-image-nav-left').hover(
function() {
// call gallery.prev() every 600 milliseconds
hoverInterval = setInterval(function() {
gallery.prev();
}, 600);
}, function() {
// stop calling doStuff
clearInterval(hoverInterval);
});Persze ezt a ready-be rakd, és legyen meg a gallery változó, úgy, ahogy a példában is van.
A képváltás sebességét tetszőlegesen állíthatod, a 600 ms gondolom kicsit túl gyors, azért állítottam ennyire, hogy látható legyen, mi történik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest