- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Polesz
addikt
Itt vagyok, ragyogok.
Elgondolkoztam a problémán és végülis jquery-ben oldottam meg, tehát táblázat kirak, majd a megfelelő sorra való kattintáskor egy jquery.dialog ablak jön fel. Megkapja a sorból amit kell, lehet szerkeszteni. Ajax segítségével visszaírom az értéket az adatbázisba és a sorokat is beszínezem ahogy azt elterveztem. Így nem kell elnavigálni az oldalról. A sok select nem lassít, a nyúl is megmarad meg a káposzta is. A kecske elvszett útközben.
Amiért webes felületre vittem a táblázatot és nem excel formátumban játszom vele annak az egyedüli oka, hogy többféle táblázatot kapunk más, más formátumban. Ezeket kézzel egyformára hozni elég macerás ezért ezt már php-ban megoldottam, hogy mindegyik csak azokat az oszlopokat vegye át amire szükségünk van. Napi több száz, néha ezer sor esik be egy-egy táblázatból. Ebből természetesen ellenőrzésre csak a töredékének kell kerülnie, ezért a felesleget szépen kigyomlálom. A későbbiekben ezek az adatok egy másik feldolgozáshoz kapcsolódnak.
Jelenleg az egész egy katyvasz ami a cégnél van. Egy-egy ellenőrzéskor (mondjuk fizetésnél) megnyitnak 20 táblázatot, olvasnak emaileket és abból is információkat másolgatnak mire véglegesre összeáll egy táblázat. Természetesen ezt még tovább feldolgozzák, táblázatból táblázatot gyártanak. Szerencsére a nagy részét már sikerült így kiváltanom. A mostani rendszer egy nagy egészben fogja az összes adatot tartalmazni és elég "egy gombnyomás" hogy minden a felhasználó arcába csapódjon
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát ez valóban jó gusztustalan, nem csak az, hogy a plain JS-t ilyen mértékben kutyulod jQuery-vel, hanem az ilyen onkeypress-es és egyéb attribútumokat használod, ahelyett, hogy különpakolnád a JavaScript-kódokat a HTML-től, no meg a CSS-t is szépen beleömleszted inline módon a style attribútumba, de bízom benned, hogy majd megszépíted
, de Guglizni is tudni kell (nekem a Bing nem az esetem
), ezt is 10 másodperc volt megtalálni, neked is biztos sikerült volna, ha erősebben próbálkozol:
-
Sk8erPeter
nagyúr
Korábban feltettem egy demót egy JavaScriptes karakterkód-kiíróról, ez biztos, hogy segít:
http://jsfiddle.net/Sk8erPeter/EAjYe/"Már csak azt nem tudom, hogy js-sel hogyan kell beleszuszakolni egy textareaba egy sortörést..."
Khhmm, khmmelsőtalálat, köhh.
"\n" ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest