- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #3240 üzenetére
Találtam egy "kicsit" régi cikket, ami demonstrálja, hogy ez a billentyűdetektálás mekkora katasztrófa (volt) a böngészők között. Ezek szerint egy állítás biztosan igaz maradt: "In general, detecting keys on Mac is much, much more difficult than on Windows."
Ez frissebb és van benne szó a numpadról is. Csodás. Nagyon azért kiált, hogy találjon/írjon az ember egy specializált libet, amivel ezeket kiegyengeti.
-
válasz
Sk8erPeter #3057 üzenetére
Azért van ott a figyelmeztetés szerintem, mert a régi IE verziók nem támogatták a textContentet ezeknél az elemeknél. IE10/11 alatt már szerencsére közeledtek annyit a W3C ajánlásához, hogy onnan is kiolvasható legyen az érték, mint a többi böngészőben. A text() metódus meg arra épít.
-
válasz
Speeedfire #3007 üzenetére
És hol/hogyan dolgozod fel az AJAX hívás eredményét? Mintha nem lenne callbacked a $.ajax({url: baseurl+'/site/ajaxtest'})-re kötve.
Ez elég rosszat sejtet, például hogy a visszakapott promise objektumot szinkron bevárod...
-
válasz
Sk8erPeter #2999 üzenetére
Valami hasonlót akartam írni
Egyvalamivel egészíteném ki. A pluginba szervezésnek lenne még egy kézzel fogható előnye is: ebben a formában csak egy slider lehet az oldalon, egy helyes megoldással meg akármennyi, függetlenül a másiktól.
-
Természetesen lehetséges. Ebben a fiddle-ben megcsináltam, lásd a végén azt a pár sort, amit kiemeltem.
Annyi egyszerűsítést tettem, hogy a léptetés független a kattingatástól. Azt is meg lehetne csinálni, hogy az aktuális oldaltól folytatódjon, de akkor bele kéne nyúlni ebbe a takonyba.
-
-
Nos, a hiba szerint pont az történt, amit írtam: az AJAX alaphelyzetben csak azon a domainen működik, ahonnan a weboldalad jön. Ez a böngészők biztonsági funkciója.
Két dolgot tehetsz:
1) a fejlesztés alatt levő oldaladat is feltöltöd a" tarhely.hu"-ra, és ott teszteled. Vagy a betöltött oldalt másolod le lokálisan.
2) a tarhely.hu szerverét rábeszéled (pl. Apache HTTPD-t egy .htaccess fájllal), hogy küldjön a válaszban egy "Access-Control-Allow-Origin: *" headert. Ezután felenged a Chrome.Illetve csak a biztonság kedvéért: ugye használsz tesztelésnél is valamilyen szervert, nem pedig fájlként nyitottad meg a HTML-t? Arra is háklis a Chrome, és nem enged semmilyen AJAX-ot.
-
A betöltendő URL-eddel azonos domainen van a weboldalad? A cross-domain hívások okozhatnak ilyet. Monsjuk a Chrome ekkor a Console-ra is kiírja, hogy miért nem engedte ki a hívást, arra nézz rá.
Ugye csak egyszerűsítetted a kódot másolás előtt, azért van asd tag a HTML-ben?
-
Mi az, hogy nem lehet hozzáadni meg törölni? Milyen JavaScript doksit olvastál eddig?
Tüzeld el. A felszabaduló gázok is hasznosabbak mint a szöveg.
Ez mind valid és működik:
// ures objektum
var o = {};
// hozzaadas (egyenertekuek)
o.a = [1, 2, 3];
o['b'] = [4, 5, 6];
// hozzaadas "full dinamikusan"
var key = 'c' + 2;
o[key] = [7, 8, 9];
// torles
delete o.a;
delete o['b'];
delete o[key]; -
válasz
Sk8erPeter #2894 üzenetére
Nem akarok nagyon vitázni erről, mert én is ha lehet .NET/Microsoft termékeket használok, de azért egy IIS telepítés és egy portable zip kicsomagolás között van egy kisebb szakadék ha azt nézzük, mekkora nyomot hagy a rendszeren. Három kattintás ide vagy oda.
Azért azt is vedd figyelembe, hogy csak azért kell valami szerver, hogy az AJAX-ot lokálisan tesztelhesse - ami fájlokból ugye a biztonsági korlátok miatt nem megy. Nem volt szó PHP/MySQL stackről, csak praktikumról...
Nem véletlen javasoltam először a Brackets beágyazott Node szerverét, mert az még grátisz egy elég jó szerkesztőt is ad köré.
-
válasz
martonx #2886 üzenetére
Úgy tényleg nem lenne semmi értelme, csakhát ha a FileReader API-t használod egy helyi képfájl feltöltésére, akkor is DataURL formában jön be a bináris képadat. Nem kell feltétlen a legrosszabbra gondolni...
-
válasz
martonx #2873 üzenetére
Pongyolán fogalmaztam, a preprocesszálás alatt az Opera (vagy a hasonszőrű Nokia Xpress) szerverei által végzett előrenderelést értettem. Ezekbe a mini böngészőkbe tudtommal nem jön le(*) JavaScript és úgy kicsit nehezebb a történet.
(*): Bár mintha az Operánál rémlene valami.
-
válasz
trisztan94 #2870 üzenetére
Írta, hogy Opera Minivel is működnie kell. Szerveroldalon preprocesszált oldalakkal tényleg nem pálya az AJAX.
A progressive enhancement elvet követve meg lehet ezt oldani, de az teljesen más súlycsoport.
-
válasz
Sk8erPeter #2818 üzenetére
Na azt a topikot pont nem figyelem
-
válasz
ravenwood #2815 üzenetére
A Google (meg konkrétan a Stack Overflow) elég jó kiindulási alap, de ha itt is akarsz kérdezni, akkor vagy az általad használt nyelv topikjában, esetleg a Programozás topikban.
De minden esetben inkább a konkrét kérdést írd le, nem kell előre „felmérni" hogy ki fog tudni segíteni benne.
-
Hát, lehetett így is értelmezni, de még mindig az az érzésem, hogy nem a tömbök triásza az az adatstruktúra, ami neked kell. Lehetnének mondjuk olyan objektumaid, amiknek három mezője az a három cucc, amiket most külön tömbökben tárolsz...
Amúgy továbbra se írtál kontextust.
-
válasz
Sk8erPeter #2752 üzenetére
Ha fizetsz, adnak JavaScript alapú változatot is. Ezt trisztan94 is írta.
Azért idézném magamat: "Egyébként meg mobilon az ilyesmi alapból teljesen halott ötlet.", mert úgy hallom ebben elég nagy az egyetértés
-
válasz
trisztan94 #2750 üzenetére
50 dollár nem sok, szerintem inkább köhögd ki, ha pont ez kell az ügyfelednek. Egyébként meg mobilon az ilyesmi alapból teljesen halott ötlet.
-
válasz
Sk8erPeter #2735 üzenetére
Amellett a Network panelen is látszódnia kéne, hogy mi volt a konkrét kérdés, és volt-e válasz.
-
válasz
Cathfaern #2729 üzenetére
A jqgriddel nekem is ilyen tapasztalataim voltak anno, aztán az lett a vége (céges parancsra), hogy Tablesorterrel + a jqgrid CSS-eivel csináljunk táblázatokat... Nem követendő példa
Ha most ülnék neki ilyesminek, a DataTablesszel kísérleteznék.
-
Így más, azt hittem adatbázis van a háttérben
Most néztem, a TCPDF oldala is írja a php.ini módosításokat. -
válasz
martonx #2705 üzenetére
Mondjuk egy ilyen, random HTML tartalmat betöltő AJAX-ot nem triviális JSFiddle-be átvezetni.
Szerintem már kódrészletekből is ki lehetne indulni (AJAX hívás, animáció indítása, az animált elem HTML-je, a betöltőtt HTML anyag), de vakon abszolúte semmit azontúl, hogy az elképzelés is rossz.
-
Ím egy fiddle a reviver alapú megoldáshoz.
-
válasz
martonx #2699 üzenetére
Egy jobb megoldás a reviver paraméter felhasználásával
Bár azt nem tudom, hogy a böngésző support milyen alá... MDN-en és MSDN-en is le van dokumentálva.
-
válasz
TomyLeeBoy #2696 üzenetére
Rosszul gondolod. Az AJAX hívást intéző szülőoldal az egyetlen létező dokumentum ekkor, és az ő ready eventje már nagyon régen lement.
Ha script blokkot is hozol be AJAX-szal*, akkor neked kell gondoskodnod a benne lévő kód beindításáról. Vagy a callbackben ráhívsz, vagy úgy kell megírni, hogy még maga a szkript utolsó sorában inicializálja magát.
*: Ez a gondolatmenet csak szélsőséges esetben, vagy mondjuk modulok betöltésénél életszerű, különben meg rizikós és ronda.
-
Kijelölés-megszüntetéssel ugyanez, meg a hibás változatot is beraktam, hogy látszódjon a különbség
-
Ezt az elemet:.find("option selected")
Cseréld ki erre: .find("option:selected")Az első szintaxis egy <selected> taget keres az optionök leszármazottai között a szóköz miatt.
A második meg selected optiontJSFiddle példa erre a részre.
A kijelölés-megszüntetést nem vettem bele. -
válasz
fordfairlane #2656 üzenetére
Az inline szerkesztésre +1000, viszont szerintem a külön oldalas szerkesztés feleslegesen törné darabokra az adatgyűjtő munkáját. Esetleg popuppal, de navigálni tényleg ne menjen sehová ha nem muszáj.
-
Ha az árnyékot megcsinálod külön képként, akkor ez a vonal járható, bár lábbalhajtós (persze kevésbé, mint amit linkeltem). Mondjuk az IE-t is le kéne kezelni talán (a feladattól függ).
Máshogy megoldani meg pl. HTML canvassal lehetne, arra azt rajzolsz amit akarsz. Például a KineticJS libbel ezt elég jól össze lehetne hozni, tisztán.
SVG/VML-hez meg a Raphael tud ilyesmit.
-
Nnna ez tényleg érdekes
Kérdés mennyire kell smooth-osan animálnod, vagy elég az is, ha óramutatóhoz hasonlóan ugrál a pontok között. Utóbbi esetben ez alapján tudsz tiszta CSS/JS megoldást csinálni egy képből.
-
Egy momentum kimaradt: az AJAX-os megoldásnál nem az oldal renderelésekor állsz neki adatbázist tekerni szinkron módon.
Ehelyett van egy külön PHP "oldalad", amire majd a Javascript fog ráhívni az előbb említett módon, és az adatokat (vagy rosszabb esetben a hiányzó HTML fragmenteket, táblázatokat) generálja ki önmagában.
-
Az egész ott kezdődik, hogy adj egy classt a selectnek, hogy könnyen tudjál hivatkozni rájuk JQueryvel. A change függvénnyel írsz egy eseménykezelőt, ami a select átbillenésekor hívódik meg.
Innen megkeresed a szülő tr-t, például parent hívásokkal, és ráraksz egy classt az érték függvényében (mert ugye nem JS kóddal állítasz be konkrét színeket
).
Nem is olyan érdekes
-
válasz
Speeedfire #2551 üzenetére
Hát, az biztos, hogy a példa így nem fog működni - ha oda írod a tartalmat az azt jelenti, hogy "ha a böngésző nem támogatja az iframe-eket, jelenjen ez meg helyette".
Mivel az iframe önálló HTML dokumentum, (szinte) teljesen független DOM-mal, miért nem include-olod be ott is a jQuery-t?
Bár a privát véleményem az, hogy az "értelmes" megoldások ettől elég messze állnak. Már a felvetésnél elvérzett a józan ész.
-
válasz
trisztan94 #2535 üzenetére
A split ugyan nem ad vissza a string tömbön kívül semmit, de senki nem akadályoz meg abban, hogy a split előtt indexOffal megnézd, kell-e egyáltalán splitelni.
Ez a szál miért nem a JavaScript topikban van?
-
válasz
trisztan94 #2428 üzenetére
Csak azt nem sikerült megírnod, hogy igazából mi az, ami meg kellene
Mert JavaScriptből semmiből se tart egy div tartalmát cserélgetni. Mint ahogy annak sincs akadálya, hogy több aloldalt tölts le egyben, és csak azt váltogasd, hogy melyik látszik (ez a Single Page Web Application témakör).
-
válasz
Speeedfire #2205 üzenetére
Nincs IE9 XP-re. Ha meg valaki rá is hákolja, azt egy nagyvállalat IT-jén nem nyomod át.
-
válasz
Sk8erPeter #2199 üzenetére
Home userekkel meg az ő irányukba dolgozó fejlesztőkkel még működne is. De mi van, ha a megrendelőd egy többtízezer főt mozgató multi? Nekik nem lehet olyan simán bemutatni
-
Nem mondtad, hogy a felhasználó szövegdobozba írásáról van szó (ilyenkor tényleg csak egy change jön, fókuszvesztésnél, nem véletlen kell keyup eseményt használni), vagy selectről (amikor meg minden váltás change-et okoz).
Mint látod a zárójeles résznél, még nem győztél meg hogy tényleg időzítő kell...
-
Egyszerű: az eredeti formában egyszer kiértékelődőtt a $(selector), és onnantól kezdve a belső függvény mindig ezt a konkrét értéket használta fel.
Mondjuk nem egészen világos, hogy a kódod mit csinál. Ha egy mező értékét másolod egy másikba, miért nem a change eseményt használod?
A setInterval esetén egyébként is célszerű eltenni a visszatérési értéket, hogy a clearInterval segítségével megállíthasd az időzítőt. Különben minden survey híváskor újabb timer kezd tekerni...
-
válasz
martonx #1968 üzenetére
StackOverflow alapján van aki egész szofisztikált megoldást tett le publikusan az asztalra
Meg is fogom próbálni, mert eddig ignoráltam ezt a kérdéskört a Web API-s projektjeimben (nem volt szükség rá természetükből adódóan).
-
válasz
trisztan94 #1923 üzenetére
Screenshot téma: ez esetben Javascript oldalról kizárt.
Viszont ha megnézed a Jing oldalát, ott is embeddálnak screencastot előképpel. Az oldal forrását megnézve ezt találtam:
<object type="application/x-shockwave-flash" id="tscplayer" name="tscplayer" align="middle" data="http://www.techsmith.com/includes/tsc_player.swf" width="100%" height="100%">
<param name="quality" value="high">
<param name="bgcolor" value="#000000">
<param name="allowscriptaccess" value="always">
<param name="allowfullscreen" value="true">
<param name="wmode" value="direct">
<param name="allowNetworking" value="all">
<param name="flashvars" value="src=http://assets.techsmith.com/Videos/ua-tutorials-jing/screencast-embed.mp4&debugHotspots=false&poster=http://assets.techsmith.com/Videos/ua-tutorials-jing/screencast-embed.png&authoredLanguage=default&customEventTracking=true&customEventJSCallback=onCustomEvent&altEventCategoryAsFilename=true&altLoadTimeAsSeconds=true&debugUI=false&advancedSeeking=false&enforceLinearAssessments=true&scormComplete=false&hostingPage=http://www.techsmith.com/videoframe.aspx?mp4=http://assets.techsmith.com/Videos/ua-tutorials-jing/screencast-embed.mp4&webm=http://assets.techsmith.com/Videos/ua-tutorials-jing/screencast-embed.webm&xml=&png=http://assets.techsmith.com/Videos/ua-tutorials-jing/screencast-embed.png&autoplay=false&disablefullframe=false&title=screencast-embed.mp4">
</object>Kiemeltem, de külön is: a flashVarsban bead egy olyan paramétert, hogy poster és egy png változó, benne egy URL-lel ami az előnézeti képre mutat.
Bár szerintem ezt magától is ki tudja generálni a program (sose használtam), kézzel is hákolhatod ha gondolod.
-
válasz
trisztan94 #1921 üzenetére
Ez csak akkor lehetséges, ha a Flash fájlt is te írod, és definiálsz hozzá egy külső interfészt. Ezt meghívva a Flash kód legenerálja a screenshotot, majd átadja a JavaScriptnek.
Más megoldás a böngésző alapelvei miatt nem lehetséges.
Ha nem SWF objektumod lenne, hanem egy HTML5 canvasra rajzolnál, na az le tudja generálni az aktuális állapotát képként.
-
válasz
martonx #1909 üzenetére
Ha van alternatívád, azaz egy olyan ennél könnyebb (méretű) library, ami megoldja nekem az oldalakra tagolást és az azok közötti navigációt, akkor szívesen kidobom a JQM-et, mert tényleg nem használok ennél (meg az alap controlokon túl) semmit belőle. Tudnék újat írni, de nem akarok, mert csak.
Ahogy spekuláltad, a natív app saját és ennek így is kell maradnia. A feladat egyébként jól meghatározott, és pont ez a félnatív hibrid megoldás van a legközelebb az igényekhez. Ettől nem fogunk eltérni.
Egyébként meg megoldottam.
Az egyik dolog az Android oldalán volt: Jelly Beantől kezdve szigorúbb a WebView a file:// protokollal szemben (AllowUniversalAccessFromFileURLs default false, korábban true volt és nem is lehetett állítani). Egy SDK szint check, és máris ugyanúgy viselkedik az ICS és a JB.
A másik meg, hogy ha a jQM changePage-et string cél helyett DOM elementtel hívom meg, akkor nem kezd AJAX-olni, hanem teszi a dolgát. Ehhez mondjuk GitHubon el kellett olvasnom, mit is csinál ez a függvény.
-
Tegnap nekem is megvolt az első jQuery Mobile-os anyázásom. Mivel még nem jöttem rá a megoldásra, bármilyen ötletet szívesen vennék.
Adott egy nagyon egyszerű multipage oldal, amin belül hreffel szeretnék navigálni. Ez nagyon jól működik böngészőben, sőt amíg webszerver szolgálja ki, Androidon WebViewban is.
A baj az, hogy a feladat lokálisan tárolni és onnan futtatni a webappot file:// protokollal. Ebben az esetben az anchorokra kattintva egy nagy sárga Error loading page hibát jelenít meg, és ennyi...
Azt megfigyeltem, hogy http:// esetén az anchorok frissítik az URL-ben a hasht, míg lokálisan a WebViewban ez nem történik meg.
A hashre egyébként nincs szükségem, nem támogatjuk a visszalépést az oldalak között, úgyhogy a teljes history támogatás felesleges. Nekem annyi kéne, hogy animálja a divek közötti váltást, és kész.
Próbálkoztam a globális konfigurációban letiltani az AJAXot, a hashchangelistenert, meg valami harmadikat (még nem értem be dolgozni, fejből meg nem megy), de nem értem el javulást. Az egyetlen friss ötletem az anchorok navigációjának letiltása (van rá config), majd kézzel hívogatom a $.mobile.changePage-et, a changeHash opcióval. De ennél kell lennie jobb megoldásnak szerintem, hiszen a PhoneGap így működik valahogy...
Csak az összes példa, amit találok, single page template.
-
válasz
Brown ügynök #1740 üzenetére
Így például.
Grátisznak az is benne van, hogy körbeforogjanak a divek -
válasz
Brown ügynök #1737 üzenetére
Miért ne lenne lehetséges?
Tegnap végül nem írtam, mert nem volt kapacitásom tesztelni (és bíztam abban, hogy más megteszi helyettem
), de semmi akadálya annak, hogy a mouseenter eseményben felhasználd a this-t (ami az adott elemre lesz beállítva). Bewrappeled jQuery objektumba és mehet a find és más szelektorok: $(this).find('img:first')... például.
-
-
-
-
Próbáld meg dataType-nak azt megadni, hogy "jsonp xml", ekkor a lejövő anyagot átküldi az XML parseren, és elvileg jó eredményt kapsz. (Pontosabban először szövegként értelmezi, és azt adja át az XML parsernek, azaz jsonp -> text -> xml lesz az átalakítás sorrendje. Lásd az .ajax függvény leírásában a dataType végét.)
-
válasz
Sk8erPeter #1505 üzenetére
"Én átalakítanám $.ajax() hívásra, az könnyebben bővíthető hibakezeléssel is, meg szerintem beszédesebb"
Mondjuk a .get visszatérési értéke egy deferred object, úgyhogy semmi akadálya .success és .error függvényeket ráhívni
Egyébként nagyon erős a gyanúm, hogy a cross-domain policy okozza a gondot.
-
Bekavarhat persze. A changePage() aszinkron (tekintve hogy AJAX-szal húzza be a másik HTML-t), és még nem biztos, hogy létezik az új slider a DOM-ban...
A kapcsoló állapotát szerintem a changePage data opciójával kéne átjuttatnod, és a fogadó oldalon feldolgozni és beállítani.
Vaaaagy, ha a felelősségek szeparálása annyira nem izgat, akkor használhatsz page show eventet.
-
válasz
Speeedfire #1374 üzenetére
Nem rossz (bár jsFiddle-ön legalább ki is lehetne próbálni
), esetleg csinálhatnál belőle egy jQuery plugint az újrafelhasználás kedvéért.
-
-
válasz
Speeedfire #1333 üzenetére
-
válasz
Speeedfire #1318 üzenetére
Én használtam a mobilos változatát (Sencha Touch).
Elég meredek.400 KB sok lenne? Szerintem az lófütty, főleg a cachelés korában
-
"Note: You cannot link to a multipage document with Ajax navigation active because the framework will only load the first page it finds, not the full set of internal pages. "
Tehát a settings.html-ed nem lehet többoldalas, mert megnyekken, és nem is tudsz adott aloldalra navigálni. Talán a legegyszerűbb az lenne, ha mindenhol áttérnél a single-page template-re.
Az index gyorsításához meg használj prefetchinget.
-
válasz
Sk8erPeter #1294 üzenetére
A hivatalos dokumentációból olvastam, az alapján leginkább semmi.
-
válasz
Speeedfire #1291 üzenetére
Természetesen az aszinkron, hacsak nem WebWorker szálban vagy a háttérben. Ne blokkold le a böngészőt. A jQuery 1.8-tól egyébként is deprecated állapotba került az async: false.
-
válasz
Speeedfire #1280 üzenetére
"var $this = $(this);"
Ha ezt a success callbackbe rakod, akkor nyilván nem fog működni, mert ott belül már teljesen más a scope
-
válasz
Speeedfire #1253 üzenetére
Akkor nagyon világított a hiba, meg tartottam tőle hogy reménytelen, ezért nem mondtam a JSFiddle-t. Most már tényleg érik.
-
válasz
Speeedfire #1243 üzenetére
Nein! Ez nem arra való, mint amire ránézésre gondolsz. A data-val az elementhez rendelt eseménykezelőket tudod lekérdezni, semmi köze az elsülő eseményekhez...
Alapjáraton elég blődnek tűnik a kérdés, hiszen minden eseményhez külön függvényt rendelhetsz, miért kéne az eseménykezelőn belül disztingválni?
-
Ha már tanulmányozod, kicsit tuningoltam még rajta. Most már, mint egy rendes jQuery plugin, több elemre is meg lehet hívni egyszerre, lásd a példát
-
Közben ne rakd rá, mert elrontja az animációt (próbáltam).
Játszottam kicsit, így működik, de nem vagyok rá büszke. -
Az előző összekeveredés sztornó, most olvastam a slideUp() dokumentációját:
"Once the height reaches 0 (or, if set, to whatever the CSS min-height property is), the display style property is set to none to ensure that the element no longer affects the layout of the page."
Tehát az biztos, hogy a teljes animációért a min-heightet 0-ra kell állítanod, mielőtt elkezded a slideUpot. Egy class remekül fekszik erre a feladatra szvsz.
-
Igazán összerakhatnál egy demót JSFiddle-ön, hogy ne nekünk kelljen összevadászni ezt a showHide-ot meg ilyenek...
Egyébként meg adja magát: ha csak min-heightet írsz elő, akkor a height animálása (amit valószínűleg ez a plugin csinál, a minimumhoz értelemszerűen nem nyúl) ez ellen dolgozik, vibrál egy kicsit és úgyis a min-height lesz az erősebb.
-
válasz
Speeedfire #1213 üzenetére
Megint az a baj, hogy az .on()-nak hála a hover közben újra meg újra lefut a qtip példányosítása, aminek nyilván nem kellene. Ezt jól megállapítottad a prog.hu-s topikban. Ahogy láttam, a többi kommentelő igen sötét az ügyben egyébként. Oda felesleges vinni a kérdéseket.
Kis keresgéléssel találtam egy ilyen megoldást:
$('selector').live('mouseover', function() {
$(this).qtip({
overwrite: false, // Make sure another tooltip can't overwrite this one without it being explicitly destroyed
content: 'I\'m a live qTip'
show: {
ready: true // Needed to make it show on first mouseover event
}
})
})A live()-ot adaptálnod kell on()-ra, de az már nem nagy falat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest