- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #31309 üzenetére
Eddig is értettem, továbbra is úgy gondolom ahogy korábban írtam… Véletlenül nem én is recruiterrel vitázok most?
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #31307 üzenetére
Ezt én értem, de ezért senki nem fizet 2M bruttót. Eleve recruiterek jutalékos rendszerben dolgoznak, ilyen br350-es alapbérrel. Most ha hozzáadom, hogy lead, abból nem lesz 2M alapbér. Igen, én is ismerek recruitereket, és a jutiból élnek.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #31304 üzenetére
1.2 netto lead RECRUITER-nek? Az a hr szakma alsó polca, elég hihetetlen, még bruttóban is.
-
Sztenly
tag
válasz
Vismajor01 #31296 üzenetére
Érdekes amit mondasz.
Tapasztalataim alapján komolyabb dolgokat nem végeznek magán eüben a legtöbb esetben. Oke a waberernél vagy 1-2nél lehet. De egy átlag irodai dolgozó csomagjában nem lesz fedezve egy random műtét. -
vati
senior tag
válasz
Vismajor01 #31291 üzenetére
Hát... ahogy tudom, gyomortükrözés magánba sokkal kevésbéfájdalmas mint TB-re, már a cső vastagsága alapján... bélre nincs összehasonlítási alapom hogy TB-re milyen, csak az, hogy magánba abszolút nem volt negatív élmény, semmire se emlékeztem.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Vismajor01 #31282 üzenetére
Ez egy értelmezhetetlen kérdés.
Mi az, hogy "közepes" egészségbiztosítás?
Azon kívül az tök egyéni, hogy mi hasznos és mi nem belőle. Ha az illetőnek van valami krónikus betegséges és arra jár, akkor egész más a helyzet, mintha nincsen neki.Inkább úgy érdemes nézni a dolgot, hogy havi 17 ezer, az évi 204k.
Elkölt az illető a csomagban foglalt dolgokra ennyit?Ez kb évi 6-8 alkalom biztosítás nélküli alkalom ára. Azért én ennél kevesebbet járok oda, szerintem évi 100k alatt megállok a térített szolgáltatásokkal.
Akkor már egy egészségpénztár és az ahhoz kapcsolódó adóvisszatérítés jobb deal lehet.
De ha nagyon sokat kell orvoshoz járni, mondjuk minden hónapban, és arra él a biztosítás, akkor érdemes belevágni.
-
GeeForGolf
junior tag
válasz
Vismajor01 #19816 üzenetére
ő maga írta, h C fejlesztő. de ezt mondom én is, h sztem ennyi tapasztalattal nagyon olcsón adja magát.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #19795 üzenetére
Azert a jatt nem kell adozni/bevallani reszerol en konzultalnek egyet az IRS-el.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Vismajor01 #19795 üzenetére
Na ezt már szeretem!
Ha bárki bármilyen fizuval kapcsolatban tudott meg mostanság kézzelfogható infót, ne tartsa magában, aktualizáljuk csak merre hány méter manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest