Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz
Ádám16
üzenetére
Szerintem örök érvényű közhely, de valóságlapappal, hogy csak azt tudod nagyon jól és huzamosabb ideig dolgozni, amit akár hobbiként is csinálnál. Én erre nézelődnék a helyedben. Egyébként ha a mostani melód ilyen, miért nem adsz le belőle? Csak egy melóhely pl? Azt írtad kettő van jelenleg.
IT szakmához még annyi megjegyzésem van, hogy ez a lehető legrosszabb időpont beszállni, nem hogy junior nem kell jelenleg a kutyának sem, hanem még mediorok sem. Nálunk jelenleg csak a seniorok tetejére lövünk hiringnél. -
lumpy92
aktív tag
válasz
Ádám16
üzenetére
Végzettségedhez közelebbi vonalon is elgondolkodhatnál. Gondolom élelmiszermérnökként el lehetne helyezkedni üzembe is.
Illetve méginkább gondolkodhatnál saját vállalkozáson (büfé, falatozó, pizzéria, bármi). Felvennél pár darab fiatalt, akik lelkesek, irányítás nem újdonság. Az átképzésre szánt időt/energiát a vállalkozás fejlesztésébe tehetnéd. -
-Skylake-
addikt
válasz
Ádám16
üzenetére
en ha nem IT-s lennek akkor faval dolgoznek. kb mindegy mit, de valamit faval. mondjuk egyedi / design butorokat terveznek/gyartanek. ha az nem (pedig de) akkor pedig dron, leginkabb agrar. valoszinuleg amugy is megoldhato lenne barmelyik a ketto kozul, csak lakber, diakhitel, stb, mivel nincs jobb indokom ra hogy miert nem allok fel es kezdek el ezzel foglalkozni, valoszinuleg csak felek ezt meglepni. meg persze IT-s vagyok full HO-ban, szoval a kenyelem is "fogva tart", de egyertelmuen a felelem a nagyobb blocker.
szerk : haha, latom mast is vonz a fa

-
Revolit
senior tag
válasz
Ádám16
üzenetére
A juniorokkal kapcsolatos észrevétel jogos a többiektől, rátesz egy lapáttal, hogy sok helyen HO van, még nehezebb betanulni, mert nincs betn senki.
Nálunk konkrétan nincsenek is juniorok, csak seniort, esetleg mediort vesznek fel. Ezért is feledkeztem meg erről az apró bökkenőről.Én személy szerint kipróbálnám magam az asztalos szakmában, de ez egyéni érdeklődés (és amúgy hobbi is), nem releváns más számára

Vagy, ha ennyire váltásban lennék, és kéne a pénz, megpróbálnám a légiforgalmi irányító képzést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest