- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
ody42
senior tag
Bevallom velem is előfordult már, hogy hazaloptam ezt azt.
Egyszer régen dolgoztam nyugat európában egy siteon, ahol hardware fejlesztés is folyt.
Volt egy raklap, rajta egy kb. 1 m3-es fa láda, amibe hetente űrítették bele a felesleges hardware elemeket.
Először nem értettem, hogy miért van olyan nagy zsongás ott időnként, de aztán rájöttem, hogy kincsvadászat folyik, és utána már én is rájártam, amíg lehetett. SAS csatlakozós SSD/HDD, enterprise processzorok (köztük régi prototype Intel/AMD Opteron CPU-k), ECC RAM, nagyrészt desktop környezetben nem is használható dolgok, inkább csak a polcra hoztam el őket, de a nagy része azóta is megvan, pár dolog áldozatul esett a kíváncsiságomnak.
Valamilyen szinten lopás volt, de a céget nem károsítottuk vele, mert ezeket scrappelték volna, sőt jól is jártak vele, mert annyival kevesebbett kellett fizetniük a megsemmisítésért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest