Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Because
üzenetére
Szerintem a nagy összefoglalás, amikor már mindent végigvettél a képzésen, azzal a fejjel, kicsi szakmai gyakorlattal általában nem egy rossz dolog. Normál esetben a záróvizsgára tanulva azt kellene érezni, hogy ezt igazából már tudom. Elvileg semmi újnak nem kéne lennie.
Én anno az államvizsgára pár napot készültem csak összesen, csak pörgettem, hogy ezt már tanultam, ezt is tudom, ez is megvan... Egyáltalán nem éreztem azt, hogy nekem ott most egy mindennél durvább vizsgát kéne leraknom, amekkora még soha nem volt. Inkább az volt az érzésem, hogy ezt csinálom itt 4 éve...A záróvizsga kb a legkevésbé lényeges része a teljes egyetemi képzésnek, talán a testneveléssel vetekszik. Mondjuk, ha valaki végigcsalta, puskázta az egészet és egy csomó új témakör van a számára, akkor szar lehet, de nem tudom sajnálni.
Megbukni is csak olyat láttam ott, akinél már azt sem értettem miként jutott el odáig egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- TCL LCD és LED TV-k
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Konteó topic
- Viccrovat
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Linux Mint
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Akcijó Garanaciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- Xbox Series S 1TB eladó
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Okosított Nintendo Switch 128GB SD + 5 Joy-Con + táska
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest