Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
D1Rect
üzenetére
Nézd, múltkor meghúztam az ujjamat. 4 állami intézményben voltam, és végül magánban kellett fizetnem azért, hogy valaki végre rámondja: semmi bajom.
Műtöttek is pár éve a Merényiben. Ami ott volt, az 3. világbeli, és most nem túlzok.
Azt is elhiszem, hogy szar a német egészségügy, de hogy a magyarnál jobb, abban egészen biztos vagyok. Vannak olyan implantátumok, amelyek nálunk nem is elérhetőek a finanszírozás problémája miatt, ott pedig igen. És ez csak egy konkrét példa első kézből.
emvy:Persze, mi is néztük a magánsulikat, de illúzió azt hinni, hogy azok az intézmények jók. Normális ember már régen nem megy tanárnak, miközben a legdrágább iskola is csak belőlük válogathat. És persze, haveromék is magánkórházban szültek 2 milláért, lehet vinni a gyereket magánba mindenhova, de az is már nagyon túl van terhelve. Az országban nincs jó egyetem, ha pedig úgyis külföldre megy majd továbbtanulni, akkor miért ne szocializálódjon eleve nemzetközi környezetben?
Szeretünk síelni, bár ez a legutolsó érv Ausztria mellett.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Apple Watch Se 2, Space Gray, 40mm, új állapotú, 90% akku
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest