Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• developer007

újonc

válasz developer007 #24347 üzenetére

eltelt 6 hónap - változtak a dolgok a termékkel kapcsolatban, kevesebb fejlesztőre van szükség (keret?), ideiglenesen (?). az ígéretek szerint kb 6 hónapról van szó, és utána visszakerülnék a csapatba .
    az elmúlt fél évben elég sokat fejlődtem, 1.5 év alatt azért elég jól megismertem a terméket, a kódbázist, eldolgoztam önálllóan a már definiált feladatokon.

a lényeg, hogy most átkerülök egy másik csapatba, viszont az információk szerint a többi projekt annyira nem érdekes (sok legacy cucc, bugfix only munkák stb.)

ezzel a váltással eléggé meglőttek - szívesen maradnék-visszajönnék ide fél év múlva, de nem tud garanciát vállalni senki semmire.
    Ami érdekesebb, hogy a többi csapatban (természetesen) hiány van fejlesztőkből, szóval örömmel veszik az extra munkaerőt, a cég pedig nem szeretné hogy elmenjek, mert később tényleg kelleni fog az ember a mostani termékhez, és fontos lenne hogy olyan emberrel tudjanak bővíteni, aki ismeri a kódot.

van még egy szempont, természetesen a bér: a fentiek miatt nekem úgy tűnik, hogy elég jó alkupozíció alakult ki - a cégnek dupla lábonlövés lenne ha elengedne -> amúgy sem tud elég fejlesztőt felvenni és később is számítana rám. Nekem ez a váltás felér egy munkahelyváltással (csapattól függően teljes stack változhat), szóval adódik a kérdés:

A fenti helyzetben realitás egy béremeléssel egybekötött váltás? Mi pénzt lehet szerintetek most elkérni ebben a helyzetben? (és tekintsük úgy, hogy ez egy budapesti cég, budapesti bérekkel dolgozik, mivel amúgy is full HO-ban dolgozom :) )

Új hozzászólás Aktív témák