Hirdetés
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
developer007
újonc
válasz
developer007
üzenetére
eltelt 6 hónap - változtak a dolgok a termékkel kapcsolatban, kevesebb fejlesztőre van szükség (keret?), ideiglenesen (?). az ígéretek szerint kb 6 hónapról van szó, és utána visszakerülnék a csapatba .
az elmúlt fél évben elég sokat fejlődtem, 1.5 év alatt azért elég jól megismertem a terméket, a kódbázist, eldolgoztam önálllóan a már definiált feladatokon.a lényeg, hogy most átkerülök egy másik csapatba, viszont az információk szerint a többi projekt annyira nem érdekes (sok legacy cucc, bugfix only munkák stb.)
ezzel a váltással eléggé meglőttek - szívesen maradnék-visszajönnék ide fél év múlva, de nem tud garanciát vállalni senki semmire.
Ami érdekesebb, hogy a többi csapatban (természetesen) hiány van fejlesztőkből, szóval örömmel veszik az extra munkaerőt, a cég pedig nem szeretné hogy elmenjek, mert később tényleg kelleni fog az ember a mostani termékhez, és fontos lenne hogy olyan emberrel tudjanak bővíteni, aki ismeri a kódot.van még egy szempont, természetesen a bér: a fentiek miatt nekem úgy tűnik, hogy elég jó alkupozíció alakult ki - a cégnek dupla lábonlövés lenne ha elengedne -> amúgy sem tud elég fejlesztőt felvenni és később is számítana rám. Nekem ez a váltás felér egy munkahelyváltással (csapattól függően teljes stack változhat), szóval adódik a kérdés:
A fenti helyzetben realitás egy béremeléssel egybekötött váltás? Mi pénzt lehet szerintetek most elkérni ebben a helyzetben? (és tekintsük úgy, hogy ez egy budapesti cég, budapesti bérekkel dolgozik, mivel amúgy is full HO-ban dolgozom
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóhifi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)