- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
Tav-Csoves #14870 üzenetére
Legegyszerűbb, ha felhívod a sulidat és megkérdezed. Szerintem ingyen kiadják az igazolást, és kb semeddig nem tart. Az anyagi vonzat a másik sulinál fog jelentkezni, mert az átvett tanulóknak sokszor jóval drágább az óradíj a vezetéskor.
-
kory24
őstag
válasz
Tav-Csoves #14830 üzenetére
5x próbálkozhatsz.
Ha az 5. sem sikerül, akkor kell pav vizsga, ami után már akárhányszor.
-
kory24
őstag
válasz
Tav-Csoves #14826 üzenetére
Szia.
1 próbád még van.
5-ször lehet forgalmit próbálni, utána Pest PAV vizsga.
Valóban van Pesten is 1 óra vezetés 2 biztossal, de az lényegtelen úgyse sikerül....A lényeg a PAV vizsga meg legyen, ami gépeken ilyen refleksz vizsgálat féle + pszichológus beszélgetés
Ha megvan aztán akárhányszor próbálkozhatsz.
Én voltam PAV vizsga, de pl a Pesti vezetés ki kellett hagynom, mert nem volt érvényes már a kresz vizsgám (2 év).
-
sugarforce
addikt
válasz
Tav-Csoves #14713 üzenetére
Sikeres kresz vizsgahoz kepest 2 eved van sikeres forgalmi vizsgat tenni. Ha ezt tulleped, akkor az eu vizsga kivetelevel kezdheted elolrol.
-
kory24
őstag
válasz
Szia.
Az a nap fontos amikor sikeres elméleti kresz vizsgát tettél, ugyanis az 2 évig érvényes.
Ha letelik a 2 év és nincs sikeres forgalmi, akkor újra kell tenni kresz vizsga is, de ahhoz újra meg kell venni az elméleti oktatást is....
Az eü vizsga nem jár le
Nekem az 5. forgalmi vizsga 1 nappal 2 év lejárta előtt volt, és nem sikerült....
Ezért kezdhettem előről (+páv), de aztán 6.-ra sikerült
Tehát 2-3 sikertelen vizsga miatt nem kell elkeseredni
-
.DLL
veterán
válasz
Én máj. 1-jén léptem be, és febr. 20-án lett meg a forgalmi, szóval ne görcsölj, ez sajna nem ritka, az oktatók mindenkit bevállalnak, cserébe akik megvannak lassan haladnak... Pedig csak x óra van egy napban de ugyanazt az x-et lehetne arra a meglévő néhányra szentelni aki megvan, ugyanott lennének pénzben... majd ha egy kirepült, akkor, és csakis akkor jöhetne a következő. De sajnos nincs maximalizálva hány tanulója lehet egyidejűleg egy oktatónak. Az enyém ráadásul csak egyesével vitte a tanulókat, pedig szívesen lettem volna olyannál akinél vetésforgó van, és az előző/következő tanuló is bent ülhet.
Amúgy mivel vannak nehézségeid?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest