Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
válasz
Alexios #13815 üzenetére
Igen tuti. Mint irtam ismeros ajanlotta, igy en rogton az oktatot hivtam es o intezett nekem eddig mindent. Kresz anyagot es vizsgadijat is kp-ba fizettem. Az epulet ahova elsonek bementem az adataimmal is a webjogsi epulete volt(asszem
). Nem az van a foldhivatal mellett? Budafoki uton.
-
kory24
őstag
válasz
Alexios #13710 üzenetére
Melyik oldalon?
nem találom
Szerződésben ilyet találtam:
Vizsgára bocsátható:aki a tanfolyam elméleti részét elvégezte (Tanfolyamigazolást letöltötte), megfelel az egészségügyi feltételeknek, az előírt életkornál ( 17 év) legfeljebb 3 hónappal fiatalabb,az alapfokú végzettségéről nyilatkozott.
Az elméleti vizsgára jelentkezni a jelentkezési lap kitöltését követő 9 hónapon belül kell, sikeres elméleti vizsgát ugyan ezen időpontot követő 12 hónapon belül kell tenni! A határidők elmulasztása esetén új elméleti tanfolyam elvégzése kötelező!
-
SUPREME7
őstag
válasz
Alexios #13689 üzenetére
Ez nekem kicsit tündérmesének tűnik, főleg a 120 perc vezetés. Életbe nem hallottam ilyet ...
Első órán 60km? Budapesten? Ez a 60km tipp, vagy "mérted"? Mert én szinte az összes órán runtastic-kal mértem, és 20-25km volt. Komolyan nem tudom, hogy most csak vetítesz-e ... de sántít ez a dolog mindenhogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest