- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
válasz
qestion #7287 üzenetére
Amúgy ez teljesen igaz. Akkor stressz alatt van szerencsétlen akkor hirtelen, hogy nem csoda ha lassan megy. Megtapasztaltam.
Így tényleg nem kell rájuk idegesnek lenni.
Viszont azt nem értettem, hogy lakott területen kívül ugye mentem 80-90 között, inkább 90-hez közel. És mögöttem jött egy autó. Direkt stresszelt, mert úgy a seggembe volt, hogy nagyon idegesített. Biztos gondolta, hogy a hülyegyereket most letolja az útról. Még ha tötymörögtem volna, de nem mentem a megengedett sebességel. Amint vége lett a záróvonalnak úgy kivágodott mögülem, majd össze sz@rtam magam.
-
eddie17
addikt
válasz
qestion #7285 üzenetére
Nem, mindenhol annyival mentem amennyivel lehet. Tehát ha lehetett toltam 50-el. Sőt lakott területen kívül is mentem, ugye 90-el. Nem ez volt a baj. Inkább hogy ezer dolgora kellett hirtelen figyelni.
Mod: Néha kicsit túlzásba vittem, amikor az oktatóm szólt, hogy nem 50-el kellene menni? Ránéztem a kilóméterórára, és bőven 60felé konvergált. Tehát a sebességel nem volt gond. Csak minden mással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest